TRI MEČA, 14 GOLOVA: Ludo popodne u Engleskoj! Vest Hemov preokret u finišu protiv Hadersfilda
Foto: AP

PREMIJER LIGA

TRI MEČA, 14 GOLOVA: Ludo popodne u Engleskoj! Vest Hemov preokret u finišu protiv Hadersfilda

Fudbal -

Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu ekipu Hadersfilda sa 4:3, u utakmici 31. kola Premijer lige.

Mark Nobl je u 15. minutu doneo prednost Vest Hemu iz jedanaesterca, ali je Hadersfild do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat golovima Žuninja Bakune u 17. i Karlana Granta u 30. minutu.

Grant je u 65. minutu povisio na 3:1 za Hadersfild ali ni to nije bilo dovoljno gostujućoj ekipi da na kraju slavi. Vest Hem je prvo preko Andjela Ogbone smanjio na 3:2, a potom je Čičarito golovima u 84. i 92. minutu doneo pobedu svojoj ekipi.

Vest Hem je deveti na tabeli Premijer lige sa 42 boda, dok je Hadersfild poslednji sa samo 14 osvojenih bodova.

Fudbaleri Bornmuta i Njukasla odigrali su nerešeno 2:2. Bornmut je na 11. mestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Njukasl 13. sa tri boda manje.

Njukasl je poveo u nadoknadi prvog poluvremena pogotkom Salomona Rondona, Bornmut je golovima Džošue Kinga u 48. i 81. minutu poveo sa 2:1, a konačan rezultat postavio je Met Riči u 94. minutu.

Fudbaleri Lestera su u gostima bili boljiod Barnlija sa 2:1 iako su već od četvrtog minuta meča imali igrača manje na terenu nakon što je Hari Megvajer zaradio direktan crveni karton.

Medison je u 33. minutu doveo Lester u vodjstvo, pet minuta kasnije izjednačio je Meknil, a pobedu gostujućem timu doneo je Morgan pogotkom u 90. minutu.

Lester je, posle 12. pobede, deseti na tabeli sa 41 bodom, dok je Barnli na 17. mestu sa 30.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track