MILION NJIH ME JE OKRENULO TELEFONOM DA MI KAŽE DA SAM LUD I DROGIRAN, DA MI TO NE TREBA Vladan Milojević: Nisam verovao u Ligu šampiona, ali jesam u sebe...
Foto: Starsport©

POTPUNO ISKRENO

MILION NJIH ME JE OKRENULO TELEFONOM DA MI KAŽE DA SAM LUD I DROGIRAN, DA MI TO NE TREBA Vladan Milojević: Nisam verovao u Ligu šampiona, ali jesam u sebe...

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević na meču sa Radom obeležio je jubilej - 100. utakmicu na klupi crveno-belih.

A sve je počelo na pripremama na Zlatiboru. Bila je to mučna atmosfera posle sušne sezone, neki od igrača Crvene zvezde su rekli da tada ništa nije podsećalo na berićetne dane.

A ns sve to došla je i utakmica sa Rudarom iz Pljevalja (0:0)...

"Bio bih neiskren kada bih rekao da sam verovao u Ligu Evrope ili Ligu šampiona, ali… Uvek sam verovao u sebe, u ono što radim. Ne plašim se ničega. Zna ko sam i šta sam, i koliko radim. Voleo bih da neko bude sa mnom 24 sata. Mnogi ne bi prihvatili takav život. Ja sam radoholik, obožavam fudbal. Dajem sve od sebe, jer verujem da mogu da napravim nešto. Uvek verujem u pobedu, jer u porazu ne možete mnogo da izgubite. Možete samo mnogo da naučite.. Promenio sam se mnogo kao ličnost, godinu dana u Panioniosu mi je mnogo značilo. To je moja prekretnica života. Trenirao sam sjajnu generaciju, gde je bio Ben. Proveli smo 60 posto prvenstva na drugom mestu što je bilo neverovatno. Držala nas je kompaktnost. Kada sam već došao u Zvezdu hteo sam da nateram igrače i saradnike da veruju u ono što rade. Ima još jedna poslovica koja mi se mnogo sviđa. Znate, gluva žaba se takmičila i želela da se popne na vrh. Ja sam bio ta gluva žaba. Milion njih me okrenulo telefonom da mi kaže da sam lud i drogiran,da mi to ne treba“.

kurir.rs / MozzartSport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track