ISKUSNI FUDBALER OTKAZAO KRSTAJIĆU: Selektore, ne mogu!
Foto: EPA

nešto tu ne valja

ISKUSNI FUDBALER OTKAZAO KRSTAJIĆU: Selektore, ne mogu!

Fudbal -

Portugalski mediji objavili da je vezni igrač Benfike Ljubomir Fejsa došao do hotela reprezentacije Srbije da se zahvali na pozivu i da kaže prvom treneru nacionaolnog tima da nije zalečio povredu i da ne može igrati protiv Portugala

Vest o povredi Ljubomira Fejse pred mečeve sa Nemačkom i Portugalom nikoga nije smela da iznenadi, jer da se vodila evidencija o najmaleroznijim igračima onda bi iskusni vezista Benfike prednjačio na njoj po broju otkaza selektorima reprezentacije Srbije.

Po svemu sudeći i poslednja povreda biće takve prirode da Ljuba Fejse neće biti na terenu stadiona "Luž" za duel sa Portugalcima. Sportski dnevnik "A Bola" piše da se 30-godišnji igrač Benfike pojavio u hotelu reprezentacije Srbije kako bi u direktnom razgovoru objasnio selektoru Mladenu Krstajiću da nije spreman za duel u ponedeljak kojim "orlovi" otvaraju kvalifikacije za EP 2020. godine.

Prethodnih dana Fejsa je u dogovoru sa stručnim štabom nacionalnog tima trenirao u sportskom centru Benfike, ali se očigledno nije dovoljno oporavio od povrede koja je ustanovljena nakon 120 minuta igre u revanš meču sa zagrebačkim Dinamom u Ligi Evrope. To su bili ujedno i jedinih dva sata nastupa još od odigranog poluvremena 15. januara na kup meču sa Vitorijom.

Sužen izbor Krstajiću

Tanki na zadnjem veznom

Izostanci Ljube Fejse i Nemanje Matića značajno su suzili izbor Krstajića na poziciji zadnjeg veznog igrača. Ukoliko od prvog minuta zaigra sa dvojicom "osigurača" ispred štopera, onda treba očekivati da će šansu dobiti Nemanja Maksimović i Saša Lukić, a na klupi će Branko Jovičić biti jedina alternativa. Maksimović je protiv Nemaca odigrao gotovo celu utakmicu i bio je najbolji akter uz golmana Marka Dmitrovića.

(Kurir sport/D.P./Foto: EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track