SRBIN SA TROBOJKOM UŠETAO MEĐU STOTINE HRVATSKIH NAVIJAČA: Prvo se čuo poklič Ubij Srbina, a pogledajte šta se onda desilo (VIDEO)
Foto: printscreen

ludilo

SRBIN SA TROBOJKOM UŠETAO MEĐU STOTINE HRVATSKIH NAVIJAČA: Prvo se čuo poklič Ubij Srbina, a pogledajte šta se onda desilo (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Hrvatske igraju meč 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine sa selekcijom Mađarske, a pristalice tima selektora Zlatka Dalića su okupirale Budimpeštu.

Međutim, u toku mirnog popodneva hrvatski navijači su se u jednom trenutku unervozili jer je među njih ušetao jedan Srbin.

Kako prenose hrvatski mediji, veliki broj navijača već je na ulicama mađarske prestonice, dok se njih oko 1.500 u subotu od 18 sati očekuje na rasprodatoj Groupama Areni.

Slučajno ili ne, tek jedan od navijača Srbije mirno je ušetao među navijače Hrvatske. Sa srpskom zastavom oko struka on je, mirno vodeći loptu, prošetao je ulicama gde je na svakom koraku bilo navijača Hrvatske sa jasnim obeležjima.

- Ubij, Srbina - momentalno se zaorilo iz grla Hrvata koji su skandiranjem najavili incident, da bi se odmah posle toga nekolicina muškaraca zaletela na mladića.

Veću tuču sprečili su mađarski specijalci koji su se pojavili na licu mesta.

Hrvati su jedva izbegli blamažu u prvom kolu kvalifikacija za EP protiv Azerbejdžana u Zagrebu (2:1), a danas (18.00) gostuju Mađarima. Kvota na vicešampione sveta je 1,80, a na duplu šansu 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Mađarska.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja