ORLIĆI NEMAJU MILOSTI: Šarena mlada reprezentacija Srbije prejaka i za Poljsku
Foto: FSS

ĐOROVIĆ TRLJA RUKE

ORLIĆI NEMAJU MILOSTI: Šarena mlada reprezentacija Srbije prejaka i za Poljsku

Fudbal -

Kombinovana mlada reprezentacija Srbije, bez nekoliko standardnih igrača iz minulih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, savladala je selekciju Poljske u gostima 2:0 (0:0) i samo nastavila niz fantastičnih rezultata.

Selektoru Goranu Đoroviću ovaj meč poslužio je kao provera za nastupajuće Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu, ali kako je nedostajao veliki broj standardnih igrača koji su bili na usluzi selektoru “A” tima Mladenu Krstajiću za mečeve protiv Nemačke i Portugala, Đorović je proverio i neke igrače sa šireg spiska koji će imati pravo igranja i u sledećem kvalifikacionom ciklusu.

Orlići su prikazali odličnu partiju protiv takođe učesnika predstojećeg kontinentalnog takmičenja, kontrolisali igru od prvog minuta i posle svega pobeda je mogla da bude i ubedljivija.

Srbija je prvi gol plostigla u 70.minutu posle odlične akcije Račića, Ranđelovića i Mašovića, a pred kraj meča Ranđelović je odličnim udarcem stavio tačku na odličnu izdanje našeg tima.

STRELCI: 0:1 Mašović 71, 0:2 Ranđelović 87.Stadion: Hotel Rodlan u Grođisku Vjekopolskom. Sudija: Tomaš Vajda (Poljska)

POLJSKA: Drongovski, Gumni (od 46. Fila), Viteska, Jonjči, Stolarski (od 86. Gaška), Điček (74. Klimala), Žurkovski (od 46. Jagjelo), Pjotrovski (od 62. Kapustka), Šimanski (od 62. Mihalak), Jozvjak (od 74. Vdovjak), Buks (od 62. Šviderski).

SRBIJA: Manojlović (od 46. Rosić), Stevanović, Babić, Jovanović (od 90+1 Ćalasan), Terzić, Ranđelović (od 90+1 Đorđević), Račić, Mašović, Adžić (od 58. Mičin), Zlatanović (od 58. Vučić), Joveljić (od 63. Šaponjić).

(FSS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track