LALATOVIĆ U KRIMI SERIJI: Nisam mogao da odbijem ulogu!
Foto: Privatna Arhiva

sa trave na platno

LALATOVIĆ U KRIMI SERIJI: Nisam mogao da odbijem ulogu!

Fudbal -

Uživao sam, iako sam bio prvi put na filmu. Tumačio sam lik fudbalskog trenera, tako da mi nije bilo teško, kaže za Kurir strateg Radničkog iz Niša Nenad Lalatović o ulozi u seriji "Pet" na RTS

Veliki broj srpskih sportista okušao se na filmu ili u igranim serijama. U taj krug odabranih ušao je i trener niškog Radničkog Nenada Lalatović koji je maestralno odradio rolu u krimi seriji "Pet" koja se emituje svake subote na RTS.

Popularni Lala kao specijalni gost u seriji glumi fudbalskog trenera. U razgovoru za Kurir Nenad Lalatović otkriva kako je dobio ulogu i koliko mu je prijalo iskustvo u filmskoj industriji.

foto: Beta

- Desilo se tako što me je pozvao reditelj serije Balša Đogo. Pitao me jesam li zainteresovan da pomognem. Kako ne bih?! Meni je to bila velika čast i zadovoljstvo. Prihvatio sam poziv oberučke. I odradio sve što su tražili od mene - rekao je kroz smeh Nenad Lalatović za Kurir i nastavio:

- Prvi put na filmu, što bi se reklo. Jedno prelepo iskustvo za mene. Mislim da sam se dobro snašao. Imao sam tremu, ali pozitivnu. Ja sam sportista, a u životu sportiste mnogo je stresnih situacija. Igrao sam utakmice za Crvenu zvezdu, sada kao trener proživljavam isto. Posle svega, srećan sam i voleo bih da ponovim ovo iskustvo.

foto: Printscreen Instagram

Nenad Lalatović igrao je fudbalskog trenera koji u sceni zatiče svog fudbalera u jednom restoranu. Partnerka mu je bila glumica Vanja Milačić.

- Nismo mnogo puta ponavljali scenu, jedno četiri do pet puta. Glumci su bili sjajni, maksimalno su me opustili, delili savete. Posebno moja partnerka Vanja Milačić, sa kojom sam radio scenu. Uživao sam stvarno radeći sa njom i ljudima iz ekipe - istakao je Lalatović, koji nam je otkrio da mu je posebno prijalo da se druži sa pokojnim Nebojšom Glogovcem koji takođe igra u seriji.

Radno u Nišu

Spremni za "ludnicu"

Nenad Lalatović iskoristio je pauzu u prvenstvu Srbije, kako bi ekipu Radničkog spremio za odlučujuće okršaje u Superligi i Kupu Srbije: - Iza nas je bio paklen ritam, u pet dana tri utakmice. Dao sam igračima tri dana slobodno, da se dobro odmore, jer su zaslužili. Posle toga smo nastavili sa radom, ekipa je osvežena i spremni smo za početak "ludnice" koja nam predstoji, posebno u plej-ofu kada tri utakmice zaredom igramo protiv Zvezde, Partizana i Čukaričkog. I plus Kup Srbije!

Redovni treninzi

Trčanje i plivanje

Nenad Lalatović živi sportski, iako je završio karijeru pre 12 godina. - Svako jutro trčim, treniram, plivam... Dnevno po sat vremena, pređem i do 10 kilometara. Sve to pet puta nedeljno - otkrio je Lala.

I ovi sportisti su se okušali kao glumci

Aleksandar Šapić, vaterpolista * imao zapaženu rolu u filmu "Kad porastem biću kengur", gde glumi žestokog momka Gangulu

Dušan Savić, fudbaler * glumio sebe u filmu "Munje"

Dragoslav Šekularac, fudbaler * među prvim sportistima koji se oprobao na filmskom platnu, glumio je sebe u filmu "Šeki, pazi, snima se"

Aleksandar Ðorđević, Željko Rebrača, Dejan Bodiroga, Željko Obradović, košarkaši * svi zajedno glume u filmu "Nebeska udica", zajedno sa Nebojšom Glogovcem

Savo Milošević, fudbaler * nije glumio na filmu, ali jeste u pozorištu gde igra estetskog hirurga u predstavi "Otkačene"

Vlade Divac, košarkaš * glumio je u nekoliko filmova, američkim "Spejs džem" i serijama "Crossover" i "Married with children". Od domaćih ostvarenja u serijama "Crni Gruja" gde tumači vampira Tozu i lik Pretpostavljenog u filmu "Mi nismo anđeli 3"

Novak Đoković, teniser * imao je ulogu u američkom filmu "Plaćenici 2", a bio je gost i u pozorištu na predstavi "Čikaške perverzije" sa Draganom Jovanovićem

Boban Marjanović, košarkaš * glumi u filmu "Džon Vik: Treće poglavlje", sa Kijanu Rivsom i Hale Beri

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track