MILE NIJE REKAO DA: Svilar još ne zna hoće li braniti za Srbiju
Foto: AP

kupio vreme

MILE NIJE REKAO DA: Svilar još ne zna hoće li braniti za Srbiju

Fudbal -

Duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između fudbalera Portugala i Srbije, čelnici Fudbalskog saveza Srbije iskoristili su da se sastanku sa mladim golmanom Miletom Svilarom, koji se trenutno bori za mesto prvog golmana Benfike i prevoleli ga da u budućnosti čuva gol Srbije.

Kako pišu portugalski mediji čuvar mreže Benfike je u ovom trenutku odbio da nastupa za Srbiju, međutim i dalje nije konačno prelomio da li će braniti za brani za našu ili reprezentaciju Belgije, čije je prošao mlađe kategorije.

Mile (20), sin nekadašnjeg golmana Ratka Svilara, rođen je u Antverpenu i može da bira čiji će dres nositi, pošto do sada nije zabeležio nijedan nastup u seniorskoj konkurenciji.

Navodi se da je delegaciju FSS-a predvodio Zoran Popović, nekadašnji fudbaler Benfike i trenutni član stručnog štaba. Prema pisanju ovog portala, Svilar je odbio Srbiju jer smatra da i dalje ima šanse da dobije poziv selektora Belgij Roberta Martineza, uprkos tome što je prvi golman Kurtoa, a rezerve su Kastels i Minjole.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track