VUČELIĆ ŽESTOKO OPLEO PO GROBARIMA: Zavidim Zvezdi i odajem priznanje njenim navijačima! Ovo što partizanovci govore, zvezdaši nisu u ČITAVOJ ISTORIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OVO MU NEĆE OPROSTITI

VUČELIĆ ŽESTOKO OPLEO PO GROBARIMA: Zavidim Zvezdi i odajem priznanje njenim navijačima! Ovo što partizanovci govore, zvezdaši nisu u ČITAVOJ ISTORIJI! (VIDEO)

Fudbal -

Prvi čovek Partizana, Milorad Vučelić, isprozivao je navijače kluba iz Humske koji su ove sezone kritikovali crno-bele zbog katastrofalnih rezultata.

Vučelić je gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" uporedio partizanovce sa navijačima ljutog rivala - Crvene zvezde.

"Ima partizanovaca koji žele loše Partizanu. Za pet, šest godina koliko Zvezda nije bila prvak vi nikada niste čuli toliko ružnih stvari da je bilo koji zvezdaš rekao protiv Zvezde. Ovo što partizanovci govore, to ukupno u istoriji Crvene zvezde nema da su zvezdaši rekli o svom klubu. Ja im na tome zavidim i odajem priznanje", rekao je Vučelić.

Predsednik Partizana je otkrio da su pregovarali sa tri trenera i da je odluka pala na legendu crno-belh - Savu Miloševića.

"Bata Mirković je sam odlučio da napusti Partizan, to je bila isključivo njegova odluka i ja mislim da je pogrešio. Mi smo prihvatili ostavku, našli prelazno rešenje i odlučili da počnemo pregovore sa nekoliko trenera. Vodili smo razgovore sa Markom Nikolićem, Ilijom Stolicom i Savom Miloševićem. Niko nije odbio, jednostavno nisu mogli da prihvate odmah", rekao je Vučelić dodavši:

"Uveren sam da Partizan ima kvalitetan tim. U svom sastavu Partizan ima 7 ili 8 reprezentativaca. Postoji kriza rezultata, to je činjenica, ali misli da će Savo sa svojim autoritetom vratiti Partizan na pravi put".

Ko su legende Zvezde, a ko legende Partizana?

Vučelić je na zanimljiv način uporedio Crvenu zvezdu i Partizan.

"Kad se govori o Zvezdi tu ima pet, šest legendi, a kad je Partizan u pitanju, svi oni koji se povremeno jave su legende, Partizan ima 60 legendi, počev od onog Golca Ivana koji je davno otišao iz fudbala. Legenda, legenda, legenda. Legenda je neki levi bek... U Zvezdi bar toga nema. Ali kad je Savo u pitanju on je stvarno legenda jugoslovenskog fudbala."

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track