MALI, AKO NASTAVIŠ SA TIM TRIKOVIMA SA SONIJA, POSLAĆU TE U BOLNICU! Sjajna anegdota: Kako je legendarni Makelele pretio Ronaldinju! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NEMA ZEZANJA

MALI, AKO NASTAVIŠ SA TIM TRIKOVIMA SA SONIJA, POSLAĆU TE U BOLNICU! Sjajna anegdota: Kako je legendarni Makelele pretio Ronaldinju! (VIDEO)

Fudbal -

Klod Makelele, legendarni reprezentativac Francuske, ispričao je zanimljivu anegdotu iz igračkih dana.

Francuz je otkrio kako su izgledali njegovi dueli sa proslavljenim brazilskim čarobnjakom - Ronaldinjo.

"Ronaldinjo je bio kao Zidan... Umetnik koji je svakim potezom igrao fudbal unapred i radio nešto korisno za ekipu, dok nije počeo to da zloupotrebljava. Sakrije ti loptu i onda ono njegovo la-la-la. Rekao sam mu tada: 'Hej mali, nemam ništa protiv da me predriblaš normalno, ali ako nastaviš sa tim trikovima sa "Soni plejstejšna, poslaću te u bolnicu!' I znate šta je uradio? Dao mi je loptu i izvinio mi se", otkrio je Francuz.

Zanimljivo, Makelele se našao u idelanom timu koji je 2015. godine sastavio za "Dejli Mejl". Imali su žestoke duele i u dresu reprezentacija i u Ligi šampiona kada su igrali Barselona i Čelsi.

„Defanzivci se osećaju bezbedno kada je on ispred njih. Napadači se osćeaju spokojno kada znaju da je on iza njih. Za mene je on najbolji igrač kojeg sam video u protekciji odbrane", rekao je jednom prilikom Ronaldinjo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track