BARSO, MALO JE 50 MILIONA EVRA: Real otima Luku Jovića!
Foto: Starsport©

mora to bolje

BARSO, MALO JE 50 MILIONA EVRA: Real otima Luku Jovića!

Fudbal -

Ponuda Barselone nije zadovoljila menadžera srpskog napadača Falija Ramadanija, koji je posle Bajerna odlučio da sasluša i čelnike kluba iz Madrida

Luka Jović definitivno postaje najtraženiji srpski fudbaler! Posle Barselone i Bajerna u trku za centarfora srpske fudbalske reprezentacije uključio se i Real iz Madrida.

Trener "kraljevskog kluba" Zinedin Zidan potencirao je Luku Jovića na vrhu liste pojačanja u zimskom prelaznom roku, zajedno sa Edenom Azarom i Kilijanom Mbapeom.

foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Barselona je prva počela pregovore sa Ajntrahtom i nezvanično ponudila Nemcima okruglo 50.000.000 evra, te petogodišnji ugovor za Srbina. Potom su u igru ušli i čelnici Bajerna, koji su zvanično spremni da za Srbina plate 56.000.000 evra. Posle bacanja velikih brojki za Luku Jovića, po strani nije želeo da ostane ni Real - navodno, klub iz Madrida ide još dalje i nudi 60.000.000 evra.

foto: EPA / Ballesteros

Njegov agent Falji Ramadani u četvrtak se sastao s direktorom Reala Hoseom Anhelom Sančezom u trening centru "kraljevskog kluba" Valdebebasu. Albanac koji važi za jednog od najmoćnijih fudbalskih menadžera na svetu Madriđanima je predstavio uslove pod kojima bi Srbin mogao da pređe u njihove redove.

Zanimljivo, Ramadani je pre dve nedelje u restoranu u Milanu ugostio trojicu direktore Barse Erika Abidala, Pepa Seguru i Ramona Planesa.

S obzirom na zainteresovane strane, sasvim je izvesno da će cena Luke Jovića do leta i početka prelaznog roka drastično porasti, pa nikoga ne bi trebalo da začudi da stigne i do 100.000.000 evra. Posebno ako mladi Srbin nastavi da teroriše protivnike u Bundesligi i Ligi Evrope.

Jasna odluka

Luka neće da sedi na klupi, pa nek je i Barsina

Zanimljivo je da su direktori Barselone 16 puta uživo gledali Luku Jovića na utakmicama Bundeslige i Lige Evrope. Mladi Srbin je Kataloncima jasno rekao da želi da dođe u Barselonu, ali ne po svaku cenu. Hoće da se o svakom detalju buduće saradnje konsultuje sa svojim agentom Faljijem Ramadanijem, jer mu je namera da u budućem klubu igra, a ne da sedi na klupi. Barsa želi Jovića kao zamenu za Luisa Suareza (32), kojem ugovor ističe u junu 2021. godine.

21 godinu ima mladi napadač 60 miliona evra je njegova trenutna vrednost 15 golova dao je u Bundesligi

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track