KVARTET ZVEZDAŠA POZVAO NAVIJAČE: Delije, svi na Mačvu
Foto: FK Crvena zvezda

Svi na Marakanu

KVARTET ZVEZDAŠA POZVAO NAVIJAČE: Delije, svi na Mačvu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su slobodno vreme za druženje sa zvezdašima tokom kojeg su sve prisutne pozvali da sutra, od 19 časova, sa tribina stadiona "Rajko Mitić" pruže podršku šampionu Srbije protiv Mačve.

Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći družili su se danas sa zvezdašima i tako nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa našim asovima.

Kvartet šampiona Srbije ovom prilikom fotografisao se sa prisutnima, delio autograme i igrao nesvakidašnji stoni fudbal.

Tako su svi zvezdaši imali priliku da se oprobaju sa crveno-belim fudbalerima u neobičnoj igri i steknu uspomene za pamćenje. Naši prvotimci su i pozvali navijače da u subotu od 19 časova dođu u Ljutice Bogdana i podrže ih u duelu 28. kola Superlige.

- Kad god smo slobodni iskoristimo priliku da se družimo sa zvezdašima. Danas ih je bilo u velikom broju što veoma raduje, pozvali smo ih na utakmicu i zaista se nadam da će ponovo isuniti tribine Marakane - rekao je Stojković.

Zvezdini prvotimci su ovom prilikom prisutnima delili ulaznice za duel sa Mačvom, a Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.

- Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad - rekao je reprezentativni defanzivac.

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje.

- Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim pristalicama - rekao je centarfor na čije se reči nadovezao Erik Jirka:

- Uzivali smo u današnjem druženju, a nastavak smo zakazali za sutra. Nadam se da ćemo se u subotu posle utakmice zajedno radovati novoj pobedi - poručio je uvek nasmejani Jirka.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track