BURAN LJUBAVNI ŽIVOT NOVOG TRENERA PARTIZANA: Milošević je 20 godina bio u braku sa prelepom manekenkom, a onda je zamenio sa UČESNICOM RIJALITIJA I SEKSI VODITELJKOM! (FOTO)
Foto: Starsport, Printscreen, Damir Dervišagić, Andrej Nihil

NIJE MU LAKO

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT NOVOG TRENERA PARTIZANA: Milošević je 20 godina bio u braku sa prelepom manekenkom, a onda je zamenio sa UČESNICOM RIJALITIJA I SEKSI VODITELJKOM! (FOTO)

Fudbal -

Legenda Jugoslovenskog fudbala Savo Milošević postao je novi trener Partizana, a na klupi je nasledio Žarka Lazetića.

Milošević je imao veoma buran ljubavni život do pre godinu dana kada se ''skrasio'' sa prelepom Natalijom Tipsarević sa kojom se u maju prošle godine pojavio na venčanju Anje Stojković. To je prvi put da se savo pojavio u javnosti sa nekom devojkom posle razovdda od žene Vesne pre četiri godine, sa kojom je bio u braku skoro dve decenije i sa kojom ima troje dece - ćerku Isidoru i sinove Nikolu i Borisa.

foto: Damir Dervišagić

Privatni život nekadašnjih supružnika poslednjih godina često je bio na stranicama štampe.

'' Nemam recept za uspešan brak, ali sam i dalje zaljubljen u suprugu. U Vesnu sam se zaljubio na prvi pogled. Kada sam je prvi put video, znao sam da će mi biti žena, a još se nismo ni smuvali. Imam i svedoke kojima sam to isto rekao,'' rekao je Savo 2013. godine u emisiji "Ami Dži šou".

Nakon razlaza od Vesne, Savo je uplovio u emotivnu vezu sa voditeljkom Majom Manojlović, koja je potrajala nekoliko meseci, a kako je Maja tada navela ostali su u prijateljskim odnosima.

foto: Instagram

Posle ove romanse usledio je pravi šok. Naime, učesnica rijalitija ''Parovi'' Dina Galorini je javno izjavila kako je Milošević varao svoju ženu s njom još dok su bili u braku.

Ona je to izjavila dok je bila u rijalitiju tako što se ''tajno'' ispovedila drugoj učesnici Voljenki u svorištu vile.

'' Ne kažem da ponižavam Savu Miloševića, da nije poznat, ali naspram ovih ostalih ljudi koje znam, on i nije toliko bitan,'' počela je svoju priču Dina, a potom i otkrila kako su se upoznali:

'' Upoznali smo se u jednom klubu. Bila sam klinka kada smo bili zajedno, nisam znala da je oženjen. On je meni tad prišao, igrali smo se, zezali se… Morala sam da krenem kući, uzeo mi je broj. Pošalje mi poruku: "Ajde vrati se, mnogo nam je bilo lepo."Nisam mogla, išla sam za Barajevo. Sutra dan smo se ponovo čuli. On je bio prvi stariji muškarac i to mi je tada imponovalo. Znala sam da je on fudbaler, ali nisam tada mnogo pratila. Nisam bila u svemu tome, niti u krugu u kojem se sada krećem,'' objasnila je u oktobru 2018. godine.

foto: Happy screenshot

Dugo posle ovih afera Milošević se nije pojavio u javnosti sa nekom lepoticom, pa se sumnja da je prekinuo romansu sa Tipsarevićkom i da se trenutno najviše posvetio novoj obavezi trenera Fudbalskog kluba Partizan.

foto: Damir Dervišagić

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track