NAVIJAČI SU SNAGA ZVEZDE: Kvartet crveno-belih pozvao Delije na meč sa Mačvom! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

sjajan gest

NAVIJAČI SU SNAGA ZVEZDE: Kvartet crveno-belih pozvao Delije na meč sa Mačvom! (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su slobodno vreme za druženje sa zvezdašima tokom kojeg su sve prisutne pozvali da pruže podršku svom timu protiv Mačve.

Filip Stojković, Erik Jirka, Milan Gajić i Ričmond Boaći družili su se danas sa zvezdašima ispred TC "Delta siti" i tako nastavili niz akcija u kojima crveno-bela publika ima priliku da se upozna sa našim asovima.

Kvartet šampiona Srbije ovom prilikom fotografisao se sa prisutnima, delio autograme i igrao nesvakidašnji stoni fudbal. Tako su svi zvezdaši imali priliku da se oprobaju sa crveno-belim fudbalerima u neobičnoj igri i steknu uspomene za pamćenje.

"Kad god smo slobodni iskoristimo priliku da se družimo sa zvezdašima. Danas ih je bilo u velikom broju što veoma raduje, pozvali smo ih na utakmicu i zaista se nadam da će ponovo isuniti tribine Marakane", poručio je Stojković.

Zvezdini prvotimci su ovom prilikom prisutnima delili ulaznice za duel sa Mačvom, a Milan Gajić se osvrnuo na značaj podrške koju imaju sa tribina.

"Ovog proleća imamo izvanrednu podršku. Navijači su snaga Zvezde i nadam se da će do kraja borbe za duplu krunu nastaviti da nas bodre na isti način kao do sad".

foto: Zvezda

Veliku pažnju privukao je i Ričmond Boaći, a napadač nije skrivao ogroman motiv pred nastavak borbe za trofeje. "Predivno je biti deo velikog tima kao što je Crvena zvezda, a upravo veličina kluba oslikava se u momentima poput ovih. Navijači su naš glavni pokretač i bez njih ni mi ne bismo bili na ovom nivou. Upravo zato zadovoljstvo je provesti svaki trenutak u druženju sa našim pristalicama", rekao je Erik Jirka.

Crvena zvezda je spremila i novo iznenađenje za najvernije zvezdaše na dan utakmice sa Mačvom.

Još jedna crveno-bela akcija planirana je za sutra u "Red Star šopu" na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda je odlučila da nagradi najvernije tako što će u subotu dobiti 50 odsto popusta na kupovinu dresa u zvaničnoj prodavnici na Marakani.

Tako će aktuelni dres umesto 7.990 dinara koštati svega 3.990. dinara uz popust za one koji dolaze da bodre šampiona Srbije protiv ekipe iz Šapca. Za ovu akciju ne važi članski popust i ne može se sabirati u pomenutu cifru.

Takođe, popust je i na dečiji dres, koji će umesto 6.990 koštati 3.490 dinara. Iz Zvezde napominju da akcija važi samo u subotu, 30. marta, isključivo u "Red Star šopu" na "Marakani" do isteka zaliha.

"Utakmica sa Mačvom je još jedna prilika da ispunite tribine našeg stadiona, pružite podršku izabranicima Vladana Milojevića i pomognete im u borbi za duplu krunu", navodi se na sajtu crveno-belih..

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja