FULAM BESAN NA KRSTAJIĆA: U klubu iz Londona očajni zbog Mitrovića! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

Muke

FULAM BESAN NA KRSTAJIĆA: U klubu iz Londona očajni zbog Mitrovića! (VIDEO)

Fudbal -

Trener engleskog premijerligaša Skot Parker zamerio selektoru "orlova" što je roviti napadač odigrao tešku utakmicu u Lisabonu protiv Portugala (1:1)

Privremeni menadžer Fulama Skot Parker na diskretan način uputio je zamerku kolegi na klupi reprezentacije Srbije Mladenu Krstajiću zbog korišćenja Aleksandra Mitrovića na utakmici s Portugalom (1:1) u Lisabonu 28. marta.

Standardni centarfor Fulama i najbolji strelac "orlova" odigrao je odličnu utakmicu u kojoj je vodio žestoke duele sa štoperima domaće selekcije, ali ga je to koštalo nastupa na meču protiv Mančester sitija prošle subote na Krejven kotidžu. Parker čvrsto veruje da je meč u Lisabonu dodatno pogoršalo stanje njegovog fudbalera:

foto: AP

- Mitrović se već nekoliko nedelja bori sa sitnim povredama, a igrao je za Srbiju u teškom meču s Portugalom. Po povratku nije bilo šanse da zaigra protiv Sitija. Pokušaćemo da mu pronađemo odgovarajuću terapiju da bismo ga što pre oporavili. Odlaziće svakog dana, jer nešto mu nije u redu sa stomakom - otkrio je Parker na kraju problem srpskog fudbalera.

Fulam na šest kola pre kraja šampionata zauzima 19. poziciju, pretposlednje mesto na tabeli Premijer lige, bez šanse da se u preostalim mečevima bori za opstanak u eliti. Mediji na Ostrvu sve češće pominju mogućnost da se Mitrović tokom leta preseli u jedan od bogatih klubova u Kini.

Prvoaprilska šala

Mitrović će na dresu nositi 09

Teška situacija na tabeli, Mitrovićeva povreda i loša forma ostatka ekipe nisu sprečili Fulam da 1. aprila, na Svetski dan šale, pokaže na društvenim mrežama dobar smisao za humor.

- Sa zadovoljstvom objavljujemo odluku da ćemo postati prvi klub čiji će igrači nositi samo dvocifrene brojeve na svojim dresovima - glasila je objava Fulama. Na fotografiji su pozirali Rajan Sesenjon sa brojem 03 na dresu i Aleksandar Mitrović sa 09. Nule su, naravno, poslužile samo za ovo fotografisanje.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track