CENI SRBINA: As Fulama smatra da Mitrović mora ostati u Londonu i vratiti tim u Premijer ligu
Foto: Profimedia

napadač odlučuje

CENI SRBINA: As Fulama smatra da Mitrović mora ostati u Londonu i vratiti tim u Premijer ligu

Fudbal -

Bivši fudbaler Fulama Gordon Dejvis smatra da je ostanak Aleksandra Mitrovića jedan od ključnih na putu povratka Fulama u Premijer ligu.

Fudbaleri Fulama otpisani pet kola pre kraja posle katastrofalnog poraza od Votforda 1:4, pa čelni ljudi kluba pokušavaju da zadrže trojicu ključnih igrača Mitrovića, Toma Kernija i Rajana Sesenjona.

- Pričao sam sa nekim u subotu i znam da je rekla-kazala, ali je porodični prijatelj Kernijevih. Ono što on zna, jeste da je Tomov otac rekao da Tom ne ide nigde i da ostaje još godinu dana.

Čuo sam i glasinu da Mitrović ostaje. To bi bilo sjajno sa navijačkog gledišta - rekao je Gordon Dejvis i dodao da nisu tako vedre vesti kada je reč o Sesenjonu.

- Voleo bih da mogu da kažem da će i Rajan Sesenjon ostati, ali ima još samo godinu dana ugovora i veoma je verovatno da će biti prodat. Ali se nadam da je dovoljno razuman da, čak i ako ode u Totenhem ili Liverpul, da u ugovor unese deo da bude pozajmljen Fulamu na još sezonu - rekao je Dejvis.

U suprotnom, Gordon smatra da bi Sesenjon u većim klubovima odigrao manje utakmica i da bi se do kraja sezone možda obreo u timovima do 23 godine.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track