GODINE SU SAMO BROJ! Zoran Tošić posle trijumfa nad Čukaričkim: Mislim da smo ušli sa više koncentracije i želje nego u predhodnim mečevima
Foto: Starsport©

PREKINUT LOŠ NIZ

GODINE SU SAMO BROJ! Zoran Tošić posle trijumfa nad Čukaričkim: Mislim da smo ušli sa više koncentracije i želje nego u predhodnim mečevima

Fudbal -

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Čukaričkog u utakmici 29. kola SLS sa 3:2 (1:1).

Strelci za Partizan bili su Rikardo Gomeš u 33, Zoran Tošić u 73. i 78. minutu, dok su se Stojanović u 36. i Luković 58. minutu upisali za Čukarički.

"Mislim da smo ušli sa više koncentracije i želje nego u predhodnim mečevima i brzo smo postigli prvi gol. Potom je usledio njihov gol koji nas je malo iznenadio i do poluvremena kao da smo bili u šoku i nismo mogli da se trgnemo. Pozitivno je to što smo od početka drugog poluvremena i čak i posle njihovog drugog gola bili mirni i igrali fudbal kakav treba da igramo i verovali u pobedu. Zato smo i na kraju nagrađeni", rekao je Tošić.

"Prvi gol je došao posle lepog udarca. Istina da je lopta zakačila igrača u zidu, ali svakako sam je video u mreži, jer je imala dobru putanju. Za drugi gol sam ispratio lepu akciju Saše Ilića i Đoleta Ivanovića u Sašinom stilu, koji je dao bezbroj ovakvih golova i zatresao mrežu", objasnio je popularni Bambi.

"Jako sam srećan zbog golova. Ovo mi je jako trebalo. Imao sam nesrećan period iza sebe, povredu, pa ne baš sjajne partije i kontinuitet, ali se nadam će i ekipi i meni krenuti posle ove pobede. Saša je fenomenalan, neverovatno da u 42.godini pruža toliko i znači za ekipu, to je stvarno nešto dragoceno. U poslednje vreme stariji igrači nisu dobijali toliko šansi da igraju, ali smo pokazali da i mi itekako imamo još mnogo toga da pokažemo i da su godine kao što se kaže, samo broj", zaključio je Tošić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track