HOTEL IZ NAJGORE NOĆNE MORE! Fudbaleri Junajteda prošli kroz PAKAO pred meč! U samo pola sata DVA PUTA SU STRAHOVALI ZA SVOJ ŽIVOT!
Foto: AP

PANIKA

HOTEL IZ NAJGORE NOĆNE MORE! Fudbaleri Junajteda prošli kroz PAKAO pred meč! U samo pola sata DVA PUTA SU STRAHOVALI ZA SVOJ ŽIVOT!

Fudbal -

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su veliku neprijatnost na gostovanju u Vulverhemptonu.

U hotelu u kom su igrači Junajteda odseli pred meč, dva puta se oglasio protivpožarni alarm koji je izazvao neviđenu paniku.

Junajted je na gostovanju u Vulverhemptonu doživeo prvi poraz posle 11 utakmica u Premijer ligi, od kada je na klupu seo Ole Gunar Solskjer. Vulvsi su slavili rezultatom 2:1. Gosti su u pojedinim delovima meča delovali potpuno pogubljeno, ali to i ne čudi kada se uzme u obzir šta su preživeli nekoliko sati pred start utakmice.

U vreme kada su trebali da imaju odmor, u hotelu u kom su bili smešteni, dva puta se oglasio alarm za opasnost od požara. Prvi put oko 14.30, a drugi put oko 15 časova. To je narušilo mir igrača, prekinulo ih u spavanju i poremetilo rutinu pred meč.

Jedno je sigurno, gosti iz Mančestera će naredne sezone preskočiti ovaj hotel.

Ovaj poraz dosta je ugrozio šanse Junajteda da bude među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi i na taj način obezbedi mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track