BOMBA U MADRIDU! Real dovodi PREJAKO POJAČANJE: Na Santjago Bernabeu stiže napadač kojeg su navijači najviše želeli (VIDEO)
Foto: Profimedia

STIŽE NA LETO

BOMBA U MADRIDU! Real dovodi PREJAKO POJAČANJE: Na Santjago Bernabeu stiže napadač kojeg su navijači najviše želeli (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Čelsija Eden Azar na leto prelazi u Real Madrid, a pregovori oko ovog transfera su završeni, javlaju španski mediji.

Španska "Marka" pod oznakom "Hitno!" javila je da je velika želja navijača ispunjena.

Nekoliko meseci se priča o njegovom prelasku na "Santjago Bernabeu", a Belgijanac je priznao da bi mu se ispunio san ako bi prešao u Real.

foto: EPA/NEIL HALL

Kako se navodi, Azar je otvoreno pokazivao naklonost i divljene Zinedinu Zidanu, a njegov povratak na klupu Reala možda je ključan za odluku da karijeru nastavi u Madridu.

Azar nema dilemu oko prelaska u Španiju, a kako su procenili, njegovo angažovanje koštaće između 100 i 120 miliona evra.

Prošlog meseca i britanski mediji su tvrdili da je zvezda Čelsija, koja ima ugovor do juna 2020. godine, odlučila da se na leto preseli na Prinejsko poluostrvo.

Azar je pre dolaska u London igrao za francuski Lil, a ove sezone za "plavce" je odigrao 29 utakmica i postigao 13 golova.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track