ZVEZDA DOČEKUJE PROLETER Milojević: Borba za titulu još uvek nije gotova
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA DOČEKUJE PROLETER Milojević: Borba za titulu još uvek nije gotova

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da borba za titulu u Super ligi Srbije još uvek nije gotova, kao i da poziva navijače da u što većem broju dodju na utakmicu protiv Proletera.

"Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prodje susret sa Proleterom. Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod. Radnički je svakako najozbiljniji kandidat za titulu pored nas", rekao je Milojević.

Zvezda će sutra u poslednjem kolu regularnog dela Super lige Srbije dočekati Proleter na svom terenu.

"Svi komplimenti Proleteru, oni su ekipa koja, iako je novajlija u elitnom društvu, imala odličan kontinuitet igara. Predvodjeni su odličnim i iskusnim trenerom (Draganom) Radojičićem, trofejnim strategom koji se dokazao u mnogim klubovima. Njegov rad se najbolje vidi kroz odlične rezultate koje beleži Proleter", rekao je Milojević.

On je pozvao navijače da u "što većem broju" dodju na stadion "Rajko Mitić", kao i da od svog tima očekuje da se "predstavi u najboljem izdanju".

Milojević je rekao da zbog kartona neće igrati Srdjan Babić, Dušan Jovančić i Filip Stojković.

"Ne svi]a mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave golova. Ipak, to je sastavni deo utakmice gde su emocije zaista izražene. Imamo problem sa (Lorencom) Ebisilijom, koji od treninga pred susret sa Bačkom ima povredu i trenira individualno. Što se tiče Marka Gobeljića sačekaću procenu medicinskog tima, u kojoj je fazi oporavka i da li može neku minutažu da iznese ili je bolje da ga sačuvamo", rekao je on.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije izme]u Crvene zvezde i Proletera igraće se sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track