SVE POZNATO: Evo ko nastavlja takmičenje u plej-ofu, a ko u plej-autu Superlige Srbije
Foto: Starsport©

PODELA LIGE

SVE POZNATO: Evo ko nastavlja takmičenje u plej-ofu, a ko u plej-autu Superlige Srbije

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u plej-of Superlige Srbije, pošto su danas u poslednjem 30. kolu u Novom Sadu pobedili Partizan sa 3:2.

Partizan je pretrpeo šesti poraz, a u plej-of će sa trećeg mesta.

Radnički je u Nišu pobedio Bačku sa 5:1. Dvostruki strelac bili su Damir Kojašević i Nermin Haskić, a gol je postigao i Nikola Drinčić. Jedini gol za Bačku postigao je Luka Micić.

Fudbaleri Radnika kao gosti su pobedili Dinamo iz Vranja sa 3:0 golovima dvostrukog strelca Igora Zlatanovića i Uroša Damnjanovića.

Spartak je na svom terenu pobedio Rad sa 1:0, golom Dejana Kerkeza, a istim rezultatom Voždovac je u Beogradu pobedio Mačvu, pogotkom Marka Jovanovića.

Napredak je u Kruševcu pobedio Zemun golom Envera Alivodića - 1:0, Čukarički je na svom terenu odigrao 0:0 protiv Mladosti.

U poslednjoj utakmici 30. kola večeras igraju Crvena zvezda i Proleter.

Posle 30 utakmica u Superligi, bodovi će se podeliti, a igraju se plej-of u kome će igrati prvih osam ekipa i plej-aut, u kome će igrati ekipe plasirane od devetog do 16. mesta na tabeli.

Sa prvog mesta u plej-of će Zvezda, drugi je Radnički, a Partizan treći. Čukarički je četvrti, Mladost je peta, Napredak je šesti, sedma je Vojvodina, a Proleter osmi, uz meč manje.

U plej-autu će igrati Spartak, Radnik, Voždovac, Mačva, Bačka, Rad, Dinamo i Zemun.

(Beta, Foto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track