JEDAN OD NAJLEPŠIH GOLOVA IKADA: Marko Marin o majstoriji protiv Proletera (VIDEO)
Foto: Starsport©

Reakcija

JEDAN OD NAJLEPŠIH GOLOVA IKADA: Marko Marin o majstoriji protiv Proletera (VIDEO)

Fudbal -

Utakmicu protiv Proletera, 27. superligašku pobedu izabranika trenera Vladana Milojevića, svakako je obeležila majstorija fudbalera Crvene zvezde Marka Marina i svi koji su pratili utakmicu 30. prvenstvenog kola mogli su u 68. minutu da uživaju u golu koji se retko viđa.

- Mnogo lep gol! Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi – rekao je Marin.

Zvezdin fantastični vezista osvrnuo se na partiju celog tima u pobedi nad Proleterom 4:0.

- Dok nismo postigli drugi gol nije bilo lako igrati, Proleter je dobro stajao u defanzivi, borili su se. Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu. Završili smo regularni deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i polufinale Kupa Srbije.

Već narednog vikenda otpočinjemo sa serijom od sedam odlučujućih utakmica.

U prvom kolu plej-ofa Crvena zvezda će na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Radničkog.

- Dobro je što imamo celu nedelju da se pripremimo za susret sa neugodnim rivalom kakav je Radnički. Svesni smo da ubrzo sledi i polufinale Kupa, nama izuzetno važna utakmica. Želimo da sa dobrim rezultatom dočekamo revanš. Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na duplu krunu ove sezone. U narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova – poručio je Marin.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track