RIČMOND BOAĆI BROJAO DO 50 GOLOVA: Na leto ga žele turski velikan i klub iz Rusije!
Foto: Fonet

transfer u najavi

RIČMOND BOAĆI BROJAO DO 50 GOLOVA: Na leto ga žele turski velikan i klub iz Rusije!

Fudbal -

Uprava Crvene zvezde odlučila da napadač iz Gane neće biti prodat za sumu manju od 4.000.000 evra

Ričmond Boaći postigaoje dva pogotka u pobedi nad Proleterom iz Novog Sada (4:0) čime je zaokružio brojku od 50 golova u dresu Crvene zvezde!

Sjajan golgeterski učinak u crveno-belom dresu nije promakao skautima stranih klubova. Kako saznajemo, Ričmonda Boaćija prati nekoliko klubova, a dva su pokazala veliki interes da ga kupe na leto.

Prvi je turski velikan Fenerbahče koji će na leto uraditi totalnu rekonstrukciju igračkog kadra, posle očajne sezone koja je na izmaku. Sportski sektor Fenera vidi Boaćija kao ozbiljnu opciju u napadu, pošto će Islam Slimani, Roberto Soldado i Mihael Fraj biti stavljeni na transfer listu.

foto: Www.crvenazvezdafk.com

Drugi klub koji želi Ričmonda Boaćija je ruski Rubin iz Kazanja. Fudbalski kolektiv iz Tatarstana već nekoliko sezona ne može da izbori plasman u Evropu i cilj za narednu sezonu je da se napravi moćna ekipa. Ričmond Boaći bi trebalo da dođe i zameni Dimitrija Poloza koji se vraća sa pozajmice u Zenit iz Sankt Peterburga.

Centarfor iz Gane procenjen je na 4.000.000 evra i to je suma ispod koje ga Crvena zvezda sigurno neće prodati. Prošlog leta crveno-beli su vratili Ričmonda Boaćija iz Kine za 2.500.000 evra, posle samo šest meseci i prodaje klubu Đangsu za 5.500.000 evra.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir/www.crvenazvezdafk.com

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track