MIRAN PUT NA REVANŠ U LUČANE Joveljić: Pobeda se od nas očekivala
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

KUP SRBIJE

MIRAN PUT NA REVANŠ U LUČANE Joveljić: Pobeda se od nas očekivala

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost rezultatom 4:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije. Treći gol u Kup takmičenjima postigao je mladi i talentovani napadač Dejan Joveljić.

- Dobro sam se snašao u datom momentu, prošla nam je uigrana kombinacija. Vežbamo mnogo puta da Rodić ubaci iz auta na Pavkova, da ja tu utrčim. Uspeo sam ovog puta da prevarim trojicu čuvara i da zatresem mrežu. Rekao sam na početku polusezone da bih voleo da stignem do brojke od pet golova na proleće. Za sada sam postigao četiri, voleo bih da premašim tu cifru - rekao je Joveljić.

Crveno-beli fudbaleri ovom pobedom obezebdili su miran put na revanš u Lučane.

- Nije bilo lako na terenu, iako rezultat to ne pokazuje. Mladost je sjajna ekipa sa odličnim pojedincima i trenerima. Ipak, pobeda se od nas očekivala i mi smo je ostvarili. Imamo pozitivan rezultat pred revanš, što je u ovom trenutku jako bitno. Sigurno nismo završili posao pobedom na Marakani. Treba oprezno da uđemo da u drugu utakmicu, moramo da budemo fokusirani kako bismo potvrdili pobedu i prolazak u finale Kupa - poručio je Joveljić.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track