POTRESI U TORINU: Ronaldo dao ULTIMATUM upravi Juventusa i najavio ODLAZAK!
Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

TENZIJE

POTRESI U TORINU: Ronaldo dao ULTIMATUM upravi Juventusa i najavio ODLAZAK!

Fudbal -

Bura se ne stišava! U Juventusu ne mogu da se pomire sa činjenicom da su pohod ka trofeju Lige šampiona okončali već u četvrtfinalu ovog takmičenja.

Nikad lošija atmosfera u svlačionici vlada trenutno u Juventusu. Kristijano Ronaldo je besan zbog eliminacije od Ajaksa i razmišlja i o potencijalnom ranom odlasku iz kluba, prenose italijanski mediji.

Ronaldo je ljut na trenera Masimilijana Alegrija zbog očajne taktike i defanzivno orijentisane igre u revanšu protiv Ajaksa. Pored toga, isprozivao je određene saigrače kako nisu dovoljno mentalno jaki da osvoje ovaj trofej.

Navodno, Ronaldo je zatražio promene u rosteru ekipe za narednu sezonu. Ako do toga ne dođe tražiće da napusti klub. Portugalac želi da uprava angažuje na leto adekvatna pojačanja. Osim toga, sve je izgledniji odlazak trenera Alegrija na kraju ove sezone.

Inter je nadomak mesta u Ligi šampiona, a Roma „kasni“ samo jedan bod za Milanom, i zato joj je večerašnji duel na Meaci (20.30) izuzetno važan. Pobeda probuđene Vučice nosi kvotu 4,90, dok je kec 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track