PLUS 11 U ODNOSU NA CRNO-BELE: Evo šta je trener Radničkog rekao o pobedi nad Partizanom
Foto: Starsport©

PREOKRET NA ČAIRU

PLUS 11 U ODNOSU NA CRNO-BELE: Evo šta je trener Radničkog rekao o pobedi nad Partizanom

Fudbal -

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović ocenio je da je njegova ekipa danas zasluženo pobedila Partizan u Super ligi Srbije.

Lalatović se neposredno po završetku meča u izjavi za TV Arenu sport obratio navijačima Partizana rečima: "Neka mi vređaju porodicu", a kada se smirio na konferenciji za medije govorio je o utakmici.

"Smatram da su obe ekipe danas odigrale kvalitetnu utakmicu sa četiri postignuta gola i mislim da smo zasluženo slavili. U prvom poluvremnu smo imali odličnu šansu preko Stojanovića, kada je promašio prazan gol. Partizan je igrao napadački sa dva špica i uspeo ja da povede nakon našeg kiksa. Mi smo znali da se Ivanović tako kreće, ali nismo dobro ispratili i primili smo gol iz prve šanse", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Radnički je u Nišu pobedio Partizan sa 3:1, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, u plej-ofu.

Partizan je poveo u 42. minutu golom Đorđa Ivanovića, a izjednačio je Saša Stojanović u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca. Radnički je poveo iz sumnjive situacije golom Petra Grbića u 48. minutu. On je šutirao pred gol posle prodora sa leve strane, ispred golmana Partizana u ofsajdu se nalazio Ranđelović, koji nije pipnuo loptu, ali je ometao Kljajića, koji nije mogao da dodje do lopte, koja je završila u mreži.

Pobedu je obezbedio Lazar Ranđelović golom u 52. minutu.

"Prvo poluvreme je završeno prevednim rezultatom posle majstorije Stojanovića. U drugom poluvremenu smo dali golove na vreme i stekli veliku prednost. Kada se sve sabere ovo je pravedan rezultat i zaslužena tri boda za nas. Sada smo na plus 11 u odnosu na Partizan što smo i želeli, srećni smo, ali već od sutra se okrećemo četvrtku i teškom meču protiv Čukaričkog", rekao je Lalatović.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track