Najnovije vesti

OSTVAREN ZACRTAN CILJ! Humani navijači Zvezde: Njih 903 dalo krv, a za ovaj gest su dobili dragocen poklon!
Foto: Zvezda.rs

SJAJNO

OSTVAREN ZACRTAN CILJ! Humani navijači Zvezde: Njih 903 dalo krv, a za ovaj gest su dobili dragocen poklon!

Fudbal

U Medija centru stadiona „Rajko Mitić“ završena je još jedna dvodnevna akcija dobrovoljnog davanja krvi u Beogradu, realizovana u saradnji Fudbalskog kluba Crvena zvezda i Instituta za transfuziju krvi Srbije i ukupno su tokom cele akcije prikupljene čak 903 jedinice krvi.

Veliki broj navijača Crvene zvezde i ovom prilikom se odazvao na poziv kluba, čak više od 1.000 ljudi tokom 16. akcije „Crveno-bela krv“, koja je održana i u Vranju i Nišu.

 

Tokom prvog dana u Beogradu prikupljeno je 312 jedinica krvi, dok je danas odziv bio još veći, pa su zalihe uvećane za još 387 jedinica. Prethodno je u Vranju prikupljeno 110, a juče u Nišu 94, što kada se sve sabere daje ukupan broj od 903.

 

Kao nagradu za humani gest zvezdaši su dobijali ulaznice za 160. večiti derbi koji će se odigrati na Marakani u četvrtak, 25. aprila, od 19 časova.

 

"Crveno-bele pristalice i ovaj put su se predstavile u najboljem svetlu pokazavši da nisu podrška samo sa tribina, već i u važnijim, životnim bitkama. Svako ko je ovaj put odlučio da pomogne nekome ujedno je dao i doprinos još jednoj akciji i najavi spektakla koji nas očekuje 19. maja - nadamo se, proslavi 30. titule i proslavi 30. rođendana Delija koje se kroz postojanje bave i humanitarnim radom. Zato je sada cilj bio 900 davalaca krvi, jer se ta brojka dobije kada se 30 pomnoži sa 30", piše na sajtu kluba.

 

 

Kurir sport

Foto: Zvezda.rs 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...