SRBIN PONOVO NA NASLOVNICI MARKE! Luka Jović je glavna tema u Madridu: Ugledni španski list tvrdi da sjajni napadač STIŽE U REAL!
Foto: Printskrin/Marca

transfer bomba

SRBIN PONOVO NA NASLOVNICI MARKE! Luka Jović je glavna tema u Madridu: Ugledni španski list tvrdi da sjajni napadač STIŽE U REAL!

Fudbal -

List blizak Real Madridu ponovo najavljuje transfer sjajnog srpskog napadača u kraljevski klub!

Jović se drugi put u poslednjih desetak dana dva puta našao na naslovnici ugledne španske Marke.

foto: Printskrin/Marca

Ovaj prestižni list najavljuje dolazak Jovića u Madrid uz izjavu sportskog direktora Ajntrahta - Fredija Bobića.

"Postoje velike šanse da Jović potpiše za Real Madrid. Nadam se i želim da ostane u Ajntrahtu, ali sam realan i znam da kada veliki klub, kao što je Real, želi našeg igrača onda nemamo mogućnosti da ga zadržimo", rekao je Bobić za ZDF, a Marka prenosi njegovu izjavu.

Španski mediji ranije su preneli da je Real pobedio minhenski Bajern, Čelsi i Barselonu u trci za Jovića u poslu vrednom najmanje 60 miliona evra.

Ajntraht je prošle nedelje otkupio kompletan ugovor bivšeg đaka Crvene zvezde od Benfike, odakle je bio na dvogodišnjoj pozajmici, za samo šest miliona evra.

Arsenal večeras od 20.45 ima ozbiljan ispit u borbi za plasman u Ligu šampiona. Gostuje odličnom Vulverhemptonu, a kvota na dvojku je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal.

Jović je ove sezone "eksplodirao" u nemačkoj Bundesligi i Ligi Evrope sa ukupno 25 golova.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track