ŽELE DA NASTAVE SERIJU! Trener Voždovca: Ne sumnjam da će bodovi ostati na krovu
Foto: Starsport©

Superliga

ŽELE DA NASTAVE SERIJU! Trener Voždovca: Ne sumnjam da će bodovi ostati na krovu

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da ne sumnja da će njegova ekipa protiv Rada nastaviti seriju nepobedivosti na svom stadionu.

"Mi smo na svom terenu ovog proleća nepobedivi, tako da ne sumnjam da će bodovi i ovoga puta ostati na krovu. Očekuje nas težak derbi meč sa komšijskom ekipom Rada", rekao je Aničić na konferenciji za novinare.

Voždovac će dočekati Rad u trećem kolu plej-auta Super lige Srbije.

"Ne sumnjam da će nastupiti u izmenjenom sastavu u odnosu na prošlu utakmicu jer se mnogo igrača oporavilo od povrede. Ekipa sastavljena od iskusnih igrača kao što su Volkov, Jovanović, Perendija, Kasalica i Veselinović zaslužuje maksimalno poštovanje i tako se i odnosimo prema ovoj utakmici. Takodje, sada je tu novi trener koga jako dobro poznajem, još iz igračkih dana kada smo često bili rivali na terenu", kazao je Aničić.

Istakao je da je srećan što nema problema sa povredama igrača.

"Svi su zdravi i spremni za utakmicu sa Radom. Jedino Arsić neće imati pravo nastupa zbog kartona, a osim toga ekipa je kompletna. Trujić se uveliko priključio ekipi nakon povrede i konkuriše za sastav", naveo je Aničić.

Utakmica je na programu od 18.00

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track