BRAĆA ZAUVEK! Partizanovci SPEKTAKULARNOM bakljadom ispred Grčke ambasade u Beogradu proslavili titulu PAOK-a! (FOTO)
Foto: Kurir

ludnica

BRAĆA ZAUVEK! Partizanovci SPEKTAKULARNOM bakljadom ispred Grčke ambasade u Beogradu proslavili titulu PAOK-a! (FOTO)

Fudbal -

Navijači Partizana sa istočne tribine, poznatiji kao Partizanovci, proslavili su titulu PAOK-a ispred Grčke ambasade u Beogradu.

Nekoliko stotina Partizanovaca okupilo se ispred Grčke ambasade u Beogradu i bakljama i transparentima proslavilo je titulu svog bratskog kluba PAOK-a.

Partizanovci su pevali navijačke pesme simpatizera bratskog kluba iz Grčke, a naravno bilo je i onih dobro poznatih poput - ''Srbi i Grci braća zauvek'' i ''Kosovo je Srbija''.

foto: Kurir

Sve je prošlo u spektakulrnoj atmosferi i bez incidenata, a članovi Grčke ambasade nisu krili oduševljenje.

Ovo je samo još jedan dokaz velikog prijateljstva dva kluba, kao i navijača istih. Partizanovci su takođe na ovaj način pokazali kako su spremni za 160. večiti derbi koji se igra u četvrtak od 19 časova i kako možemo od njih da očekujemo spektakularnu atmosferu na Marakani.

foto: Kurir

Podsetimo, fudbaleri PAOK-a osvojili su šampionsku titulu u Grčkoj, prvi put posle 34 godine, pošto su na svom stadionu "Tumba" pobedili Levadijakos sa 5:0, u utakmici 29. kola.

Dvostruki strelac bio je Evgenij Šahov, u trećem i 60. minutu. Golove su postigli još Dijego Bisesvar u osmom minutu iz penala, Feranando Varela u 53. i Karol Šviderski u 81. minutu. Pobeda solunskog kluba bila bi još ubedljivija da je Dimitrios Pelkas u 30. minutu iskoristio penal. Kolo pre kraja prvenstva crno-beli iz Soluna imaju pet bodova više od drugoplasiranog Olimpijakosa i jedina su neporažena ekipa u Super ligi.

PAOK je osvojio treću titulu u klupskoj istoriji, posle 1976. i 1985. godine. Tokom celog dana u Solunu se slavilo, a navijači su na prepunom stadionu "Tumba" napravili veliku proslavu uz pirotehniku.

Kurir sport

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track