PORODICA ALEKSANDRA MITROVIĆA ME JE PREVARILA! Bivši menadžer srpskog napadača progovorio o sumnjivom transferu u Njukasl
Foto: Profimedia

BURA SE NE STIŠAVA

PORODICA ALEKSANDRA MITROVIĆA ME JE PREVARILA! Bivši menadžer srpskog napadača progovorio o sumnjivom transferu u Njukasl

Fudbal -

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ponovo se našao u centru pažnje belgijskih medija, ovog puta zbog izajve njegovog bivšeg menadžera Nenada Jestrovića.

Nekoliko dana posle velike bure koja se podigla u belgijskim medijima pošto je zbog sumnjivih okolnosti u žižu dospeo transfer Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u Njukasl oglasio se i bivši menadžer srpskog napadača Nenad Jestrović.

Jestrović je 2015. godine bio Mitrovićev menadžer, sve do trenutka kada je Srbin trebalo da pređe u Njukasl, ali je onda došlo do razilaženja.

"Odustao sam, jednostavno Mitrovićeva porodica me je prevarila. Tačnije, njegov otac Ivica je rekao da uzima stvari u svoje ruke, a posle se pojavio Zahavi kao pregovarač", rekao je Jestrović belgijskim medijima.

menadžer nenad jestrović
menadžer nenad jestrovićfoto: Dado Djilas

Jestrović je takođe naveo da je zbog svih okolnosti u kojima se našao izgubio milion i po evra!

"Nisam ih tužio za milion i po evra koliko sam izgubio, iako su mi svi savetovali da to učinim", zaključio je Jestrović.

Mitrovićev transfer u Njukasl je iznosio 18 miliona evra, a nakon "svraka" prešao je u Fulam gde je prošle sezone izborio povratak u Premijer ligu.

Mitrović na meti policije

Više od 30 policijskih agenata upalo je u prostorije Anderlehta i Fudbalskog saveza Belgije kako bi istražilo nelegalne radnje prilikom prodaje fudbalera.

Tako je glasila informacija koja se pojavila u gotovo svim belgijskim medijima. U nastavku je usledilo objašnjenje da se dobar deo istrage odnosi na prelazak Aleksandra Mitrovića koji se desio 2015. godine! Takođe, mediji u Belgiji navode da je predmet istrage i učešće menadžera Pinija Zahaviju u kompletnom poslu.

Koliko je priča otišla daleko vidi se i iz upada policije u kuću advokata Anderlehta koji ga je zastupao 2015. godine. On je učestovavao u svim transferima koje je radila tadašnja uprave, a za koje su sumnja da nisu bili potpuno čisti.

Mitrovićevi transferi

Partizan - Anderleht 5.000.000 evra 30. avgust 2013. godine

Anderleht - Njukasl 18.500.00 evra 21. jul 2015. godine

Njukals - Fulam 20.200.000 evra 30. jul 2018. godine

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track