NEMANJA VIDIĆ? TAJ DEČKO JE BIO SPREMAN DA UBIJE! Adebajor šokirao Engleze: Ferdinand je bio pravi psiho! Murinjo je posle het-trika Ronalda rekao da je igrao loše!
Foto: AP/Sang Tan, AP/Jon Super, AP/Antonio Calanni, AP/Giuseppe Ungari

EMANUEL BEZ DLAKE NA JEZIKU

NEMANJA VIDIĆ? TAJ DEČKO JE BIO SPREMAN DA UBIJE! Adebajor šokirao Engleze: Ferdinand je bio pravi psiho! Murinjo je posle het-trika Ronalda rekao da je igrao loše!

Fudbal -

Emanuel Adebajor, nekadašnji igrač velikih klubova, Real Madrida, Arsenala i Mančester sitija važio je za jednog od najboljih fudbalera koji su ikada kročili na travnate terene.

Nekadašnji reprezentativac Toga dao je opširni intervju engleskim medijima gde je govorio na razne teme, a između ostalog je bilo priče i o nekadašnjem asu 'crvenih đavola' Nemanji Vidiću.

"Šta da kažem o Riu Ferdinandu i Nemanji Vidiću? Englez je svakoga vređao na terenu. Bio je pravi psiho! Ali Srbin je bio tek čvrst momak, najnezgodniji, kao da trčiš i udariš u stenu, mogao je da blokira napadača jednim prstom. Priđe ti, kaže izvini, udari te, pa opet uputi izvininjenje. Galamio bi na tebe i učinio bi da malo pljuvačke izleti napolje. Taj dečko je bio spreman da ubije", započeo je priču Adebajor.

nemanja vidić
nemanja vidićfoto: Profimedia

Adebajor je tokom mandata u Real Madridu sarađivao sa Žozeom Murinjom i Kristijanom Ronaldom.

"Portugalac je trenirao sa nama u Realu, ali često i samostalno, sa decom. Dodavao je loptu leđima, kontrolisao je vratom... Jednom prilikom je držao loptu pet sekundi samo jednim dodirom... Kako je to uopšte moguće?", slikovito je opisivao Adebajor, a onda otkrio i zanimljivu situaciju koja mu se dogoila sa Murinjom.

emanuel adebajor (levo)
emanuel adebajor (levo)foto: AP

"Vodili smo sa 3:0 na poluvremenu, ali je on poludeo u svlačionici. Šutirao je frižider, televizor, bacao flaše sa vodom svuda okolo... Ubijao je u pojam sve oko sebe. Sećam se, Ronaldo je postigao het-trik, a Portugalac mu je rekao da je odigrao loše i tražio je od njega da pokaže najbolje izdanje", otkrio je Adebajor.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track