DRUŽE, POMAGAJ! IDE MESI! Društvene mreže UNIŠTAVAJU Van Dajka: Toliko se UPLAŠIO Mesija da je preklinjao za pomoć (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen

najbolji igrač pl predmet sprdnje

DRUŽE, POMAGAJ! IDE MESI! Društvene mreže UNIŠTAVAJU Van Dajka: Toliko se UPLAŠIO Mesija da je preklinjao za pomoć (VIDEO, FOTO)

Fudbal -

Zvanično najbolji igrač Premijer lige, defanzivac Liverpula Virdžil Van Dajk, našao se na udaru navijača nakon katastrofalne partije u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Barselona je razmontirala na svom terenu Liverpul 3:0, a Leo Mesi je odigrao veličanstvenu utakmicu i sa dva gola uništio snove Liverpula o velikom finalu.

Ove sezone fantastični Holanđanin nije mogao ništa protiv Mesijeve magije. Argentinac je bio nezaustavljiv, a Van Dajk je u nekim momentima delovao čak i uplašeno kada mu Mesi dolazi u susret.

U 76. minutu Mesi je postigao gol za 2:0, Van Dajk ga nije ispratio i Argentinac je rutinski posle prečke Suareza zatresao mrežu gostiju. Navijači su odmah počeli da se sprdaju sa defanzivcem Liverpula.

"Van Dajk pokušava što bolje da vidi kako to Mesi radi" samo je jedan od brojnih duhovitih komentara.

Potpuni hit na društvenim mrežama postao je snimak jednog duela Mesija i Van Dajka. As Barse je dobio loptu na desnoj strani, prišao mu je Van Dajk i rukom gestikulirao ka saigraču kao da traži pomoć jer se plaši direktnog duela sa Argentincem.

Utučeni Van Dajk nakon meča je priznao da je Argentinac nezaustavljiv.

"Nismo izgubili od Barselone, izgubili smo od Lionela Mesija - najboljeg igrača na svetu. Njega niko ne može da zaustavi", rekao je nakon meča Holanđanin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track