DEMOLIRAO JE REAL NA SANTIJAGO BERNABEU, A ONDA GA JE AGENT PONUDIO MADRIĐANIMA ZA SIĆU! Ugledna španska Marka otkriva zanimljive detalje pregovora Tadića i kraljevskog kluba!
Foto: Profimedia

nudio se zidanu

DEMOLIRAO JE REAL NA SANTIJAGO BERNABEU, A ONDA GA JE AGENT PONUDIO MADRIĐANIMA ZA SIĆU! Ugledna španska Marka otkriva zanimljive detalje pregovora Tadića i kraljevskog kluba!

Fudbal -

Poznati španski list "Marka" otkriva da je agent srpskog fudbalera Dušana Tadića samo dan nakon veličanstvenog trijumfa Ajaksa na Santijago Bernabeu (4:1) bio u Madridu na pregovorima sa kraljevskim klubom.

Tadić je protiv Reala odigrao najbolji meč u karijeri. 90 minuta se poigravao sa igračima madridskog kluba. Sve je izvodio sa neverovatnom lakoćom. Na spektakularan način je namestio dva gola, a onda je partiju za pamćenje krunisao sjajnim pogotkom za 3:0. Ajaks je slavio rezultatom 4:1 i tako napravio najveće iznenađenje u ovoj sezoni Lige šampiona.

Marka, koja je tradicionalno naklonjena Realu, otkriva da se dan kasnije srpski reprezentativac nudio Madriđanima. Tadićev agent je želeo da iskoristi sjajnu partiju svog fudbalera, pa je samo sedam dana nakon dolaska Zidana na klupu pozvao čelnike kluba i ponudio Srbina.

Realu je potreban efikasan igrač, a Tadić je ove sezone postigao 34 gola i upisao 21 asistenciju, a koštao bi ih "samo" 15 miliona evra. Međutim, Marka navodi da su se u Realu ljubazno zahvalili na ponudi uz objašnjenje:

"Tadić je sjajan igrač, ali se ne uklapa u našu viziju".

Španski list ističe da su uz sve vrline naveli i veliku manu - ima 30 godina, pa su se zato okrenuli osam godina mlađem kolegi iz reprezentacije - Luki Joviću.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track