Najnovije vesti

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR U SRPSKOM FUDBALU: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!
Foto: Starsport©

ŠETAO I POZNATU MANEKENKU

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR U SRPSKOM FUDBALU: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!

Fudbal

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, napadač Rada Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefana nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Javnost je bila u šoku kada se pojavila informacija da je bivši golgeter Crvene zvezde 2015. godine bio u paralelnoj vezi sa poznatom pevačicom Katarinom Živković i popularnom starletom Sorajom Vučelič. Tri meseca su starleta i pevačica delile momka.

foto: Starsport©

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto. Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

Nedavno se pojavila vest da je suđenje fudbaleru  krenulo iz početka u Višem sudu u Beogradu.

Optuženi Mihajlović se u aprilu ponovo izjašnjavao o krivici i iznosio odbranu. On je kazao da ostaje pri svemu što je rekao ranije, tvrdeći da za nesreću nije kriv.

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je poluteo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

foto: Damir Dervišagić

25-godišnji Mihajlović trenutno je fudbaler Rada. Stefan je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, zaigrao je i za prvi tim, ali nije se dugo zadržao na Marakani. Bio je u Slobodi iz Užica, kratko u Švajcarskoj, Borcu iz Čačka i Vojvodini.

foto: Starsport©

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...