NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR U SRPSKOM FUDBALU: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!
Foto: Starsport©

ŠETAO I POZNATU MANEKENKU

NAJVEĆI SKANDAL MAJSTOR U SRPSKOM FUDBALU: Bivši napadač Zvezde u isto vreme bio sa poznatom PEVAČICOM i popularnom STARLETOM koju je SEKAO NOŽEM! Tatinim PORŠEOM izazvao stravičnu nesreću, pa zbrisao!

Fudbal -

Sin legendarnog Radmila Mihajlovića, napadač Rada Stefan Mihajlović, poznat je javnosti po brojnim skandalima.

Stefana nisu proslavili golovi i sjajne partije na fudbalskom terenu, već burne veze sa poznatim manekenkama, pevačicama, starletama, kao i incidenti zbog kojih ima ozbiljnih problema sa zakonom.

Javnost je bila u šoku kada se pojavila informacija da je bivši golgeter Crvene zvezde 2015. godine bio u paralelnoj vezi sa poznatom pevačicom Katarinom Živković i popularnom starletom Sorajom Vučelič. Tri meseca su starleta i pevačica delile momka.

foto: Starsport©

Iste godine problematični fudbaler je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. Sa skupocenim tatinim poršeom proleteo je kroz crveno svetlo i zakucao se u fijat punto. Stravična nesreća se, podsetimo, dogodila u blizini Marakane, kada se Mihajlović, krećući se Bulevarom oslobođenja, zakucao u Radoičićev "punto" koji je ušao u raskrsnicu iz Ulice Veljka Lukića Kurjaka. Nakon sudara, Mihajlovićev džip se zakucao u drvo, a on je pobegao sa mesta nesreće. Nesrećni Radoičić je nakon nekoliko dana borbe za život preminuo u bolnici zbog teških povreda koje je zadobio, a Mihajlović se od pokretanja istrage branio tvrdnjama da nije prošao na crveno svetlo na semaforu.

Nedavno se pojavila vest da je suđenje fudbaleru krenulo iz početka u Višem sudu u Beogradu.

Optuženi Mihajlović se u aprilu ponovo izjašnjavao o krivici i iznosio odbranu. On je kazao da ostaje pri svemu što je rekao ranije, tvrdeći da za nesreću nije kriv.

U junu 2016. godine Stefan je u svojoj vili na Senjaku isekao Soraju Vučelić nožem po stomaku i vratu. Soraja je sa društvom došla u njegovu kuću, do sukoba je došlo kada ga je obavestila da želi da krene kući. Mihajlović je poluteo uzeo nož i iskao starletu po stomaku i vratu.

foto: Damir Dervišagić

25-godišnji Mihajlović trenutno je fudbaler Rada. Stefan je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, zaigrao je i za prvi tim, ali nije se dugo zadržao na Marakani. Bio je u Slobodi iz Užica, kratko u Švajcarskoj, Borcu iz Čačka i Vojvodini.

foto: Starsport©

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja