KRAJ JEDNE ERE! Godin na ivici suza: Ovo su moji poslednji dani u Atletiku!
Foto: EPA/YOAN VALAT

napušta madrid

KRAJ JEDNE ERE! Godin na ivici suza: Ovo su moji poslednji dani u Atletiku!

Fudbal -

Kapiten fudbalera Atletiko Madrida Dijego Godin potvrdio je danas da na kraju sezone odlazi posle devet godina u klubu.

Urugvajski 33-godišnji štoper je na konferenciji za medije u Madridu, na ivici suza, priznao da mu teško pada što po isteku ugovora napušta Atletiko.

"Ovo su moji poslednji dani u Atletiku, koji je moja porodica. Atletiko je način života", rekao je Godin na stadionu "Vanda Metropolitano", dodavši da sada oseća nervozu veću nego u bilo kojoj utakmici.

Iako nije obelodanio gde nastavlja karijeru, pretpostavlja se da će preći u Inter i potpisati dvogodišnji ugovor vredan ukupno 11 miliona.

Godin je, od transfera iz Viljareala, odigrao 387 utakmica za "jorgandžije" i postigao 27 golova, među kojima je najznačajniji onaj protiv Barselone (1:1) za titulu šampiona Španije 2014. godine.

Sa Atletikom je osvojio Ligu Evrope, ali ne i Ligu šampiona usled dva poraza od Real Madrida u finalima 2014. i 2017. godine.

Još veći žal ostaće u Lisabonu 2014. godine kada je Godin bio strelac, pre nego što je Serhio Ramos u poslednjim sekundama odveo meč u produžetke i kasniji ubedljiv trijumf Reala 4:1 za trofej LŠ.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track