ŠTA VAM BI ?

STENJALI I PSOVALI U KAMERU KAO DA NISU LJUDI: Hrvat Lovren i Đerdan Šaćiri slavili pobedu Liverpula na OGAVAN način i izazvali salve NEGATIVNIH komentara! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula deklasirali su Barselonu 4:0 (1:0) na "Enfildu" u revanšu polufinala Lige šampiona i, posle poraza na "Nou Kampu" od 0:3, plasirali se u finale!

Čudo se dogodilo! Crveni Jirgena Klopa, iako bez najboljih igrača, uspeli su da anuliraju ogroman minus iz prvog meča i pred svojim navijačima naprave spektakularan preokret!

Liverpul će 1. juna na stadionu Atletiko Madrida "Vanda Metropolitano" igrati u finalu sa boljim iz dvomeča između Ajaksa i Totenhema, koji revanš u Amsterdamu igraju u sredu uveče (u Londonu bilo 0:1).

Posle spektakularne pobede, na Enfildu je usledila prava ludnica. Fudbaleri su zajedno sa navijačima slavili prolaz u finale, a slavlje se sa stadiona prenelo u svlačionu ''Redsa''.

Dvojica najveselijih bili su Hrvat Dejan Lovren i Švajcarac Đerdan Šaćiri koji su iz svlačionice pravili video klipove i ''kačili'' na društvene mreže.

Snimak na kome vidimo Šaćirija i Lovrena kako stenju i psuju u kameru zgrozio je fudbalsku javnost. Najveći broj komentara bio je negativan.

Nekoliko minuta kasnije Hrvat Lovren je radio lajv prenos iz svlačionice na kome je snimio svog saigrača potpuno golog. Ostaje pitanje ima li ograničenja na društvenim mrežama i treba li Lovren da bude kažnjen zbog ovakvih poteza.

Hrvatu ova da nisu bila dovoljna, pa je Lovren na svom Instagramu okačio još jednu obajvu povodom same utakmice i plasmana u finale Lige šampiona uz komentar.

- Koji je ovo ku*ac bio večeras? Kakva ekipa! Novo finale, neverovatni trenuci... Ovo samo Enfild može! Tako sam ponosan na ove momke - napisao je Lovren.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track