SUAREZ POSLE DEBAKLA NA ENFILDU: Sami smo krivi za sve, primili smo gol kao deca!
Foto: EPA/PETER POWELL

ISKRENO

SUAREZ POSLE DEBAKLA NA ENFILDU: Sami smo krivi za sve, primili smo gol kao deca!

Fudbal -

Napadač Barselone Luis Suarez bio je samokritičan posle eliminacije od Liverpula u polufinalu Lige šampiona i poručio da njegov tim ne sme da ponavlja greške iz prošlosti, odnosno slučaj isti kao protiv Rome.

Bivši Suarezov klub uspeo je na Enfildu da slavi 4:0 i nadoknadi tri gola razlike iz Katalonije, za plasman u finale u Madridu.

"Moramo da budemo samokritični, drugi put nam se dešava ista stvar. Ne smemo da pravimo takve greške u nizu, moramo da pretrpimo kritike zbog toga i pogledamo šta smo loše radili. Mislili smo da je sve gotovo", rekao je Suarez novinarima posle meča.

Urugvajski fudbaler smatra da je najveća odgovornost na igračima Barselone, a ne na treneru Ernesteu Valverdeu.

"Mi smo oni koji igraju, trener je napravio istu taktiku kao za prvi meč. Mi, igrači moramo da budemo svesni svoje igre. Nismo bili tim i moramo da se izvinimo za pristup navijačima, porodicama, svima..".

Četvrti pogodak, kada je Trent-Aleksander Arnold izveo korner na brzinu i izbacio samog Divoka Origija pred gol, opisao je kao neprihvatljiv za Barselonu.

"Primili smo gol kao da smo deca. Moramo da shvatimo da smo zaslužili kišu kritika. Tužni smo, osećamo bol i frustraciju, moramo da istrpimo metak u grudi", slikovito je opisao Suarez.

Barselona je ove sezone odbranila titulu šampiona Španije, a ima još priliku za trofej Kupa kralja jer je 25. maja čeka finale sa Valensijom.

Kurir sport/Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track