POKETINO JE KRENUO IZ HUMSKE: Danas pravi čuda sa Totenhemom, a počeo je remijem sa Partizanom (VIDEO)
Foto: AP

sećate li se

POKETINO JE KRENUO IZ HUMSKE: Danas pravi čuda sa Totenhemom, a počeo je remijem sa Partizanom (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Totenhema napravili su jedan od najvećih preokreta u istoriji Lige šampiona, pošto su posle poraza u prvom meču u Londonu (0:1) i minusa od dva gola posle prvog poluvremena duela u Ameterdamu, sa tri gola Lukasa Moure od čega je odlučujući u poslednjim sekundama savladali Ajaks (3:2) i plasirali se u finale Lige šampiona.

Interesantno je da je trener Totenhema Maurisio Poketino evropski put na klupi tima sa Vajt Hart Lejna započeo u Beogradu. Bio je to duel Lige Evrope sa Partizanom, a u Humskoj nije bilo golova. Uz to, zanimljivo je , da tog 18. septembra 2014. godine Totenhem, koji je predvodio danas povređeni Hari Kejn nijednom nije šutirao u okvir gola Partizana.

foto: Printscreen

Partizan je meč igrao u sastavu: Lukač - Vulićević, Ćirković (od 68' Marković), Stanković, Volkov (od 54' Petrović) - B. Ilić, Drinčić, S. Ilić, Grbić (od 84' Luka) - Pantić, Lazović, dok su za Totenhem igrali: Loris, Nouton, Facio, Vertongen, Dejvis - Bentaleb, Stambuli - Lenon, Paulinjo (od 58' Lamela), Taunsend (od 58' Soldado) - Kejn.

Finale Lige šampiona u kom će se sastati Totenhem i Liverpul igra se 1. juna u Madridu.

Valensija - Arsenal

Posle 3:1 u Londonu, Arsenal je nadomak prolaza u finale Lige Evrope. Ali prethodni dani pokazali su da je u fudbalu zaista sve moguće. Valensija će od starta početi da juri minus, što bi moglo da donese dosta golova. Kec je 1,90, dvojka 4,00, a GG3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Arsenal.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track