GOLMAN PARTIZANA OTKRIO ŠTA JE RADIO PRVE BRAČNE NOĆI: Filip Kljajić OTVORIO DUŠU i pokazao kako mu izgleda supruga! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

OPA!

GOLMAN PARTIZANA OTKRIO ŠTA JE RADIO PRVE BRAČNE NOĆI: Filip Kljajić OTVORIO DUŠU i pokazao kako mu izgleda supruga! (VIDEO)

Fudbal -

Golman Partizana Filip Kljajić je pre samo nedelju dana stao na ludi kamen sa izabranicom Marinom.

Posle venčanja i slavlja kojem su prisustvovali gotovo svi fudbaleri crno-belog tima, mladenci su noć proveli u jednom od najlepših beogradskih hotela.

foto: Starsport©

Mladoženja Filip Kljajić je za klupski sajt ispričao da mu je trener Savo Milošević dopustio da uzme slobodan dan i da prvu bračnu noć provede van karantina u kojem je do svadbe bio sa saigračima. Filip je prezadovoljan što su i njegovi drugari sa terena prisustvovali činu venčanja i nazdravili za njegovu sreću sa Marinom. Doduše, kiselom i običnom vodom. I mladoženja je zbog treninga u završnici sezone u kojoj je svaki meč izuzetno bitan osećao veliki umor tog dana.

- Zahvalan sam treneru i stručnom štabu što su dopustili mojim saigračima da dan pred utakmicu par sati provedu van karantina i da uveličaju moje venčanje i svadbu. Nismo mogli da ostanemo mnogo, jer su morali da se vrate u hotel do 8. Ulepšali su ceo događaj i baš sam srećan što su bili sa mnom tog dana. Meni su dopustili da tu noć provedem u drugom hotelu sa Marinom. Bukvalno ništa nisam pojeo ni popio celog dana i samo smo se od umora zakucali za krevet čim smo ušli u hotelsku sobu. Tek sutradan smo se opustili na ručku gde smo i sumirali utiske sa venčanja - kaže golman Partizana.

foto: Dado Đilas

Mladoženji je pored prisustva saigrača bilo bitno i da na svadbu dođe i njegov otac Dušan, fudbalski trener trenutno angažovan na Tajlandu.

- Moj otac je imao prvenstvenu utakmicu dan pred svadbu i odmah je po njenom završetku seo na avion i doleteo u Beograd. Propustio je njihov kup. Želeo je da bude sa nama toliko da je rekao: "Doći ću pa i neka mi otkaz daju". Zahvalan sam i njemu sto je došao - ispričao je fudbaler.

Dok željno iščekuje da postane otac, Filipu nije posebno bitno da li će dobiti devojčicu ili dečaka, ali uveliko zna da će muškom nasledniku jednu stvar braniti.

- Ako dobijem sina i on bude želeo da bude golman, odvraćaću ga od toga iz sve snage, jer to nije zahvalan poziv. Ne ceni se dovoljno, a stalno si svima na udaru - ističe Filip Kljajić.

Pobedama nad Lučanima i Napretkom Partizan je skoro pa otklonio dilemu da li će igrati u Evropu, a da bi to definitivno učinio, treba da savlada Vojvodinu u Novom Sadu danas od 16.00. Domaćin igra veoma loše, pa je kvota na dvojku 1,35, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track