NEMOJTE NJEGA, TATA MU JE DEBEO! Neverovatna priča: Jedan od najboljih defanzivaca Evrope bio je na pragu Old Traforda, a onda je skaut ZEZNUO STVAR!
Foto: AP

MOGLI SU GA IMATI ZA SIĆU, A SADA VREDI 70 MILIONA

NEMOJTE NJEGA, TATA MU JE DEBEO! Neverovatna priča: Jedan od najboljih defanzivaca Evrope bio je na pragu Old Traforda, a onda je skaut ZEZNUO STVAR!

Fudbal -

Mančester junajted je prošlo leto propusti sjajnu priliku da angažuje jednog od najboljih i najtalentovanijih defanzivaca u Evropi - 19-godišnjeg kapitena Ajaksa Matijasa De Lihta

Verovali ili ne, Junajted je propustio priliku da ga dovede jer su se plašili da ne postane PREDEBEO!

Vrednost mladog defanzivca se trenutno procenjuje na 70.000.000 evra, a da nije bilo holandskog skauta Barsela Bouta, Junajted bi imao Matijasa za mnogo manje pare.

Britanski "Miror" prenosi da je Junajted poslednjih godina pratio mladog defanzivca, bilo je jasno da je veliki talenat, ai je skaut upozorio čelnike kluba da je njegov otac Frank deblji čovek i da bi Matijas s godinama mogao da postane gojazniji, što bi uticalo na njegov ritam igre i snagu.

Holanđanin, koga je Van Gal doveo na Old Traford, uspeo je da ubedi Murinja da odustane od kapitena Ajaksa.

De Lihta sada traže najveći evropski klubovi. Barselona neće žaliti milione da ga angažuje, u igri su Juventus i mnogi drugi...

Bajern ima šansu da danas reši sve dileme i potvrdi novu titulu u Bundesligi. Od 15.30 gostuje Lajpcigu, a kvota na dvojku je 1,70. Ako mislite da do krunisanja neće doći danas, kvota na duplu šansu 1X je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Bajern.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track