SUSPENDOVAN JEDAN OD NAJMOĆNIJIH MENADŽERA NA SVETU! Svi se pitaju šta će sada biti sa Pogbom, De Lihtom i ostalim zvezdama evropskog fudbala!
Foto: AP

drama

SUSPENDOVAN JEDAN OD NAJMOĆNIJIH MENADŽERA NA SVETU! Svi se pitaju šta će sada biti sa Pogbom, De Lihtom i ostalim zvezdama evropskog fudbala!

Fudbal -

Mino Raiola, poznati svetski fudbalski menadžer, do 10. avgusta nema pravo da zastupa igrače u transferima, odlučila je FIFA.

Ova zabrana ozbiljno je uzdrmala evropski fudbal, jer se od njegovih klijenata Pola Pogbe i Matijasa de Lihta očekuje da budu najveće zvezde prelaznog roka.

Raiola u naredna tri meseca neće smeti da zastupa igrače koji su registrovani u njegovoj agenciji, što znači da Raiola neće moći da prodaje igrače do 10. avgusta. Praktično, završiće se kada bude završen Prelazni rok u Premijer ligi.

To je odluka Disciplinskog komiteta FIFA, koja je tako reagovala na prvobitnu zabranu koju je Raioli izrekla Fudbalska federacija Italije.

"Zabrinut sam da je ta kazna motivisana političkim motivima bez uzimanja u obzir pravnih stvari. Pretpostavljam da mi Fudbalska federacija Italije nije oprostila to što sam kritikovao njenu ulogu za užasno stanje u italijanskom fudbalu kao i u poslednje epozode problema sa rasismom", izjavio je Raiola dan pre nego što mu je kazna proširena sa italijanskog na svetsko tržište.

Samo šest bodova u poslednja tri kola Atalantu deli od Lige šampiona, a tri ima priliku da upiše danas od 15.00 kada joj u goste dolazi Đenova. Kvota na Boginju provincije je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Đenova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track