SRBIN MENJA ALEGRIJA: Mihajlović kandidat za klupu Juventusa
Foto: EPA/GIORGIO BENVENUTI

čeka se odluka

SRBIN MENJA ALEGRIJA: Mihajlović kandidat za klupu Juventusa

Fudbal -

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović, mogao bi da preuzme šampiona Italije Juventus od ovog leta, prenose italijanski mediji.

Juventus je otpočeo potragu za novim trenerom, nakon što su se sa dosadašnjim šefom struke Masimilijanom Alegrijem dogovorili o prekidu saradnje.

Kako su preneli italijanski mediji, glavni kandidati za klupu Juventusa su Mauricio Sari, Maurisio Poćetino, Didije Dešan, Simone Inzagi, Antonio Konte i – Siniša Mihajlović.

Za sada glavni u trci za klupu "stare dame" je trenutno menadžer Čelsija Sari, koji bi mogao da dobije otkaz u londonskim "plavcima" nakon što se sezona završi.

On bi, kako se navodi, voleo da pređe u Juventus i tako se vrati u Seriju A, te sa sobom "povuče" argentinskog golgetera Gonsala Iguaina.

Potenciranjem Mihajlovića kao novog trenera Juvea najviše se bavio italijanski Skaj, koji je u nekoliko navrata tokom dana podsetio da postoji dobra mogućnost da se srpski stručnjak preseli iz Bolonje i Torino.

Mihajlović se u drugom delu ove sezone vratio u Italiju i preuzeo Bolonju, koja je tada bila na rubu ispadanja u Seriju B. Mihajlović je za kratko vreme uspeo da preporodi novu ekipu i da dva kola pre kraja bude na deobi 12. pozicije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track