Najnovije vesti

PRE PROSLAVE TITULE: Zvezda ima poklon za Delije
Foto: Crvena zvezda

PRE PROSLAVE TITULE: Zvezda ima poklon za Delije

Fudbal

Fudbalski klub Crvena zvezda je na dan šampionske proslave i poslednje superligaške utakmice ove sezone spremila veliko iznenađenje za navijače.

U pitanju je redizajnirana verziju zvanične aplikacije FК Crvena zvezda. na njoj će se i dalje dobijati sve vesti i zanimljivosti iz kluba, ali na još atraktivniji način. Aplikacija sada prvi plan stavljam najvernije članove, kojima se nudi ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave.

 

Uz novi "meč centar" nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, komentari i najvažniji momenti biće tu. Takođe, od sad imate jedinstvenu priliku da i učestvujete u kreiranju sadržaja aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

 

foto: Crvenazvezdafk.comКao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. I daljwe ćete uz sve vesti, moći da polemišete sa ostalim navijačima, stoji na sajtu Zvezde.

 

Kurir sport

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...