Najnovije vesti

NOVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG GOLMANA! Kasiljasova supruga otkrila šokantnu istinu: Bolujem od OPAKE BOLESTI, put je težak...
Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

UŽASNE VESTI

NOVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG GOLMANA! Kasiljasova supruga otkrila šokantnu istinu: Bolujem od OPAKE BOLESTI, put je težak...

Fudbal

Sara Krabonero, supruga proslavljenog španskog golmana Ikera Kasiljasa otkrila je da joj je dijagnostifikovan tumor jajnika!

Slavni golman je nedavno preživeo srčani udar, a sada se njegova porodica suočava sa novom dramom... Ikerova supruga Sara (35) saznala je da boluje od opake bolesti - raka jajnika.

 

 

"Još se nismo oporavili od prvog šoka, a život nas je ponovo iznenadio. ovaj put se radi o meni i o onoj reči koju mi je teško da napišem", objavila je na društvenim mrežama Sara i dodala:

 

"Pre nekoliko dana lekari su tokom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu, pronašli smo ga na vreme, ali sledi nekoliko meseci borbe tokom lečenja. Samouverena sam i smirena, verujem da će sve biti u redu. Put je težak, ali imaće lep kraj. Imam podršku porodice, prijatelja i vrhunskog tima lekara", napisala je hrabra voditeljka.

 

Sara i Iker su dugogodišnju ljubavnu vezu krunisali brakom 2016. godine i roditelji su dvojice dečaka.

 

 

Podsetimo, 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...