NOVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG GOLMANA! Kasiljasova supruga otkrila šokantnu istinu: Bolujem od OPAKE BOLESTI, put je težak...
Foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

UŽASNE VESTI

NOVA DRAMA U PORODICI SLAVNOG GOLMANA! Kasiljasova supruga otkrila šokantnu istinu: Bolujem od OPAKE BOLESTI, put je težak...

Fudbal -

Sara Krabonero, supruga proslavljenog španskog golmana Ikera Kasiljasa otkrila je da joj je dijagnostifikovan tumor jajnika!

Slavni golman je nedavno preživeo srčani udar, a sada se njegova porodica suočava sa novom dramom... Ikerova supruga Sara (35) saznala je da boluje od opake bolesti - raka jajnika.

"Još se nismo oporavili od prvog šoka, a život nas je ponovo iznenadio. ovaj put se radi o meni i o onoj reči koju mi je teško da napišem", objavila je na društvenim mrežama Sara i dodala:

"Pre nekoliko dana lekari su tokom pregleda pronašli maligni tumor na jajniku. Sve je u redu, pronašli smo ga na vreme, ali sledi nekoliko meseci borbe tokom lečenja. Samouverena sam i smirena, verujem da će sve biti u redu. Put je težak, ali imaće lep kraj. Imam podršku porodice, prijatelja i vrhunskog tima lekara", napisala je hrabra voditeljka.

Sara i Iker su dugogodišnju ljubavnu vezu krunisali brakom 2016. godine i roditelji su dvojice dečaka.

Podsetimo,

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track