AUTO JE DOBILA PRE VOZAČKE, ODRASLA JE U LUKSUZU, A SADA JE U LJUBAVI SA SERHIJOM AGUEROM: Zgodna bogatašica pomutila razum slavnom fudbaleru!(FOTO)
Foto: Profimedia, Pritnscreen/Instagram

LJUBAV CVETA

AUTO JE DOBILA PRE VOZAČKE, ODRASLA JE U LUKSUZU, A SADA JE U LJUBAVI SA SERHIJOM AGUEROM: Zgodna bogatašica pomutila razum slavnom fudbaleru!(FOTO)

Fudbal -

Serhio Aguero nastavlja da osvaja žene, a poslednja sa kojom povezuju argentinskog asa jeste mlada bogatašica Tejlor Vord.

Od kada se razveo od Maradonine ćerke, Đanine, Serhio Kun Aguero nikako nije uspeo da se smiri kada je u pitanju privatni život.

Devojke menja ko čarape i ne sastavi ni mesec dana, a da ga mediji ne povežu sa nekom cicom. Doduše, i sam Aguero im daje povoda za takve priče pošto u društvu zgodnih devojaka napušta popularne klubove i sa njima odlazi u nepoznatom pravcu.

Ovog puta uhvaćen je u društvu mlade bogatašice Tejlor Vord koja je zbog luksuza u kome uživa od kako se rodila posebno zanimljiva britanskim medijima.

Tejlor je devet godina mlađa od Augera i ćerka je televizijske zvezde Don Vord i bivšeg fudbalera Ešlija Vorda. Svoje detinjstvo je provela u veleleponoj vili vrednoj 15 miliona funti koja ima 11 soba, bazen, bioskop i ogromno dvorište.

Nights in @ohpolly ?

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx) on

Završila je privatnu školu u kojoj godišnja škoralina iznosi 35.000 funti, a nakon ove prestižne škole upisala je studije modnog dizajna u Londonu.

Pre nego što je dobila vozačku dozvolu roditelji su joj poklonili auto. I to Mercedes vredan 25.000 funti!

Tejlor je aktivna na Instragramu gde redovno kači fotografije luksuza u kome uživa, a nedavno je otkrila da se podvrgla hiruškoj intervenciji i povećala grudi.

Throwback to girls night ? wearing dress from @isawitfirst

A post shared by TAYLOR WARD (@taylorwardx) on

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track