Najnovije vesti

SKANDALOZNE I NEČASNE IZJAVE OSOBE SUMNJIVOG MORALA: Petrić odgovorio na teške optužbe trenera Dinama iz Vranja
Foto: Starsport©

Reakcija

SKANDALOZNE I NEČASNE IZJAVE OSOBE SUMNJIVOG MORALA: Petrić odgovorio na teške optužbe trenera Dinama iz Vranja

Fudbal

Posle izjava trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića o navodno "režiranih 20-30 utakmica fudbalske Superlige" u kojoj je i familija Tončev označena kao glavni akter nečasnih radnji, reagovao je Fudbalski savez Srbije.

U FSS smatraju da su optužbe koje stižu iz vranja netačne i pune senzacionalizma.

 

- Imam obavezu da se obratim fudbalskoj javnosti zbog skandaloznih i netačnih izjava Dragana Antića, zlonamernih insinuacija kojima se narušava integritet elitnog takmičenja. Pogotovo sam iznenađen jer te optužbe dolaze od strane osobe veoma sumnjivog sportskog morala i kredibiliteta, osobe željne pažnje i medijskog senzacionalizma - reagovao je Oficir za integirtet pri FSS, Ivan Petrić.

 

Dodao je na istu temu, pojasnio termine namešten meč i sumje u nameštene utakmice.

 

- Podsetio bih fudbalsku javnost da smo nedavno boravili u UEFA koja posvećuje veliku pažnju stvarima koje narušavaju integritet svakog takmičenja i da nam je tada, kao i ranije, saopšteno da sumnja ne znači da je neka utakmica automatski i nameštena. Odnosno da svaka informacija mora proći analizu stručnih službi Fudbalskog saveza zaduženih za integritet takmičenja. Zbog svega navedenog, pozivam Dragana Antića, predsednika kluba koji je kažnjen zbog nečasnih radnji u fudbalu, da podnese nadležnim organima FSS sve dokaze koje ima o "nameštenim utakmicama". Za neprijavljivanje informacija kojima kaže da raspolaže, već podleže merama disciplinskih organa FSS, a podsećam ga da su te mere, odnedavno održane Skupštine FSS, još rigoroznije.

 

Kurir sport

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...