Najnovije vesti

LJUBAVI MOG ŽIVOTA, NEMAM SNAGE DA TI KAŽEM ZBOGOM! Potresna poruka Rejesove supruge RAZARA DUŠU! (VIDEO)
Foto: Instagram

NEOPISIV BOL

LJUBAVI MOG ŽIVOTA, NEMAM SNAGE DA TI KAŽEM ZBOGOM! Potresna poruka Rejesove supruge RAZARA DUŠU! (VIDEO)

Fudbal

Noelija Lopez, supruga tragično preminulog fudbalera Hose Antonia Rrejesa, ne može da se pomiri sa činjenicom da je zauvek izgubila ljubav svog života.

Očajna Noelija je na svom Instagram profilu objavila video na kom Rejes u naručju drži svoje ćerkice. Slomljena Noelija je uz video ostavila i emotivnu poruku koja će vam naterati suze na oči.

 

"Ljubavi mog života, ne mogu da podnesem ovaj bol jer si nas napustio. Nemam želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage za to. Jednom ću ti i to reći, jer ćemo ti i ja biti zauvek zajedno. Čekaj me, bićemo ponovo porodica gde god da si. Pomozi mi, jer ne mogu da zamislim život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše ćerke. Daj mi snagu, onu koju nemam. Zauvek ćeš biti sa nama, u našim mislima. Dao si nam najbolji život i ostavio nam najbolje uspomene. Gledaćeš me iz Noelijinih očiju, a iz Trijaninog osmeha smejaćeš se sa mnom. Volim te i voleću te zauvek", napisala je očajna supruga preminulog fudbalera.

 

 

Hose Antonio Rejes (35), poznati španski fudbaler, poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu ujutru desila na putu između Sevilje i Utrere, njegovog rodnog mesta.

 

Bivši fudbaler Sevilje, Arsenala, Reala iz Madrida, Atletika i Espanjola, sleteo je sa puta oko 11:40 pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat.

 

Pored Hozea Antonia, na mestu je ostao mrtav i njegov rođak Džonatan Rejes, dok se treći rođak koji se nalazio u automobilu Huan Manuel Kalderon izvukao iz zapaljenog automobila i lekari se bore za njegov život.

 

 

 

Kurir sport

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...