PIKSIJEVA ĆERKA DRUGOJ DEVOJČICI DALA DVA NEOBIČNA IMENA: Piksi posetio ćerku i unuku, pa otkrio šta će se desiti kada dođu u Srbiju (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

PIKSI DEDA PO DRUGI PUT

PIKSIJEVA ĆERKA DRUGOJ DEVOJČICI DALA DVA NEOBIČNA IMENA: Piksi posetio ćerku i unuku, pa otkrio šta će se desiti kada dođu u Srbiju (FOTO)

Fudbal -

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi ne krije radost povodom rođenja druge unuke, koju je na svet donela njegova druga ćerka Anja.

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi je iz Kine stigao u Ameriku i odmah otišao u bolnicu da bi posetio svoju mezimicu Anju Valente Stojković, koja je na svet 30. maja donela njegovu drugu unuku.

Naime, trener fudbalskog kluba Gvangžu R&F u Majami je stigao pravo na slavlje koje je bilo upriličeno povodom rođenja naslednice Kasije Ginze.

srećni roditelji su i drugoj devojčici dali dva imena
srećni roditelji su i drugoj devojčici dali dva imenafoto: Pritnscreen/Instagram

On je istakao kako se oseća sada kada je njegova porodica bogatija za još jednog člana.

- Ono što mogu da vam kažem jeste da smo presrećni zbog lepih stvari koje se dešavaju. Još jedan prelep događaj za moju porodicu i srećan sam da je tako. Upravo sam sleteo u Majami i video svoju drugu unuku. Mogu vam sam reći da je preslatka i da je porodica moje najveće bogatstvo. Pored toga imamo razloga za duplo slavlje jer je ćerki Andrei rođendan. Ali pravo slavlje tek sledi kada dođemo u Srbiju - otkrio je Dragan Stojković Piksi.

anja i hugo imaju već jednu devojčicu kojoj su dali ime indija rouz
anja i hugo imaju već jednu devojčicu kojoj su dali ime indija rouzfoto: Instagram

A druga Piksijeva ćerka Andrea proslavila je 30. rođendan u vili u Majamiju gde su ujedno slavili i dolazak prinove.

starija piksijeva ćerka andrea proslavila 30. rođendan
starija piksijeva ćerka andrea proslavila 30. rođendanfoto: Pritnscreen/Instagram

- Čim se Anja porodila, porodica se dogovorila da dođe u Ameriku. Zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza ne stižu da budu zajedno, te su zato odlučili da se zbog dvostrukog slavlja okupe u porodičnoj vili. Nije im bilo potrebno mnogo vremena za organizaciju proslave, pozvali su bliske prijatelje, organizovali hranu i sve ono što je potrebno. Čitava žurka potrajala je do ranih jutarnjih sati, a među najveselijim gostima bili su Snežana i Piksi - otkriva izvor blizak porodici.

kurir.rs / Blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track