POZNATI RUSKI NOVINAR POBESNEO I IZVREĐAO ORLOVE ZBOG DEBAKLA U UKRAJINI: Srpski heroji se prevrću u grobu! Zadnjice dajete za evropske klubove, ali ne i za MAJKU SRBIJU! (FOTO)
Foto: Starsport©

"SRAM VAS BILO"

POZNATI RUSKI NOVINAR POBESNEO I IZVREĐAO ORLOVE ZBOG DEBAKLA U UKRAJINI: Srpski heroji se prevrću u grobu! Zadnjice dajete za evropske klubove, ali ne i za MAJKU SRBIJU! (FOTO)

Fudbal -

Poznatog ruskog novinara Andreja Malosolova žestoko je pogodio poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine.

Opšte je poznata bliskosk srpskog i ruskog naroda, ali i netrpeljivost između Rusa i Ukrajinaca, što predstavlja temelj velikog nezadovoljstva kod Malosolova, koje se očigledno pretvorilo u bes.

Novinar se preko društvenih mreža oglasio posle neuspeha "orlova" u Lavovu i izvređao ih.

"Veoma volim Srbe, ali imaju tradicionalni minus - čim im ne ide, padaju duhom i sve gube", počeo je Molosolov i nastavio:

"Sramota neka je reprezentaciju Srbije. Da li vam je ostalo časti i dostojanstva? Od koga ste izgubili? Od ekipe lažne države koju vode pijaci, moroni, pčelari i klovnovi? Čiji navijači viču: 'Srbe na vrbe'. Sram vas bilo".

Malosolov poručuje da nikada nije imao ovakav izliv emocija pretočen u reči.

"Nikada nisam ovako govorio, ali za sve postoji prvi put. Volim predivni srpski narod i svoje srpske prijatelje. Tek što se završio meč Ukrajina - Srbija u kome ste primili pet golova, a niste dali nijedan. Draga braćo, kad god vas sretnem, slušam o tome kako je Kosovo Srbija, ali i o drugim važnim temama. Ali kako mislite da vratite Kosovo kad izgubite u gradu u kome nijednu zgradu nisu sazidali Ukrajinci? U zemlji u kojoj navijači pevaju hrvatske pesme o Srbima na vrbama? U zemlji koju su 25 godina vodili idioti, a sada je na vrhu klovn? Eto od koga ste izgubili. A mi smo uz vas i za vas navijamo. Skinite dresove sa grbom starih srpskih kneževa i kraljeva, niste ih dostojni. Srpski heroji koji su stvarali državu hiljadama godina sada se prevrću u grobu gledajući kako bogati fudbaleri daju zadnjicu za evropske klubove, ali ne i za majku Srbiju. Izvinite zbog mojih emocija", poručio je na kraju Andrej Malosolov.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track