ISLANĐANI TURKE MALTRETIRALI TRI SATA NA AERODROMU: Emreu pod nos stavili četku za VC! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Neviđeni postupak domaćina

ISLANĐANI TURKE MALTRETIRALI TRI SATA NA AERODROMU: Emreu pod nos stavili četku za VC! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Turske neće po dobrom pamtiti dolazak u Rejkjavik gde će u utorak igrati sa Islandom utakmicu kvalifikacija za Evro 2020.

Turci su stigli u nedelju i doživeli neviđeno maltretiranje. Islanđani su se na svaki način potrudili da oduže boravak turskih fudbalera na aerodromu. Prvo su dugo pregledali pasoše, zatim putne torbe, ali ni to nije bilo sve.

"Pa, čekamo već tri sata! Pregledaju nam torbe, uzeli su mi kremu za ruke", požalio se napadač Bešiktaša Burak Jilmaz.

Najgore je prošao kapiten Emre Belozoglu. Kada su napokon prošli kontrolu okružili su ga novinari i pod nos gurnuli četku za VC šolju!

Zbog maltretiranja fudbalera reagovao je i politički vrh Turske. Ibrahim Kalin, portparol predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, poručio je da će odgovor biti na terenu.

Turska je hit kvalifikacija za EURO 2020, posle tr kola ima devet bodova i gol-razliku 8:0, a pre nekoliko dana pobedila je svetske prvake Francuze. Večeras (20.45) gostuje na Islandu, a kvota na dvojku je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Island - Turska.

"Država i naši ljudi su uz reprezentaciju, koja će najbolje odgovoriti na terenu".

Turska je poslala protestnu notu Islandu preko ambasade u Norveškoj, a ministar sporta Muharem Kasapoglu je hitno otputovao na Island.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track